Hemden

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
Materie
Lengte
PRIJS
435 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Hemden en blouses voor dames

Een hemd of blouse is een kledingstuk dat iedere vrouw goed staat. Een recht overhemd, een tuniek of een getailleerd model kan uw vrouwelijke lijnen verhullen of juist benadrukken en uw borst beklemtonen of juist versmallen. Een tijdloze zwarte of witte damesblouse staat perfect bij een mantelpak. Dit in tegenstelling tot de kleurrijke, modieuze modellen met motieven die u ziet bij hemden die de laatste tendensen volgen. Een elegante, professionele look met een satijnen of zijden overhemd, en luchtige blouse als reisoutfit van linnen en een licht doorschijnend, sexy model zijn hemden om altijd in de kleerkast te hebben hangen. Onder een lange blouse of overhemd kunt u ook eens een legging of tregging dragen. U kunt uw vrouwelijke figuur dan extra tot zijn recht laten komen door een riem rond de taille te dragen.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43917.4401388889 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer