Dames t-shirts

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
Materie
Model van de kraag
Lengte
883 artikelen - Sorteer :
Alles over:

t shirt voor dames

t shirt voor dames in allerlei modellen: basic, met een print, snor of ander motief, om uw persoonlijke look te creëren. Het t shirt voor dames is er in grotere en kleine maten, in wijde of nauwsluitende varianten en in klassieke of moderne modellen. Een modieus t shirt voor dames is zeer in de mode, de decolleté-beha met bandjes zorgt voor verleiding, al helemaal als het een beha van zijde of satijn is. Van een simpel wit of zwart t shirt tot een merkshirt met capuchon, van ronde hals tot V-hals, het dames-t shirt van tegenwoordig is er in meer stijlen dan alleen in de jeans-sneaker-stijl. Over jeans en sneakers gesproken: die kunt u hier ook in overvloed vinden! Er zijn modellen in verschillende kleuren en maten, dus er zit voor iedereen wel iets bij.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43924.3572916667 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer