Blouse, tuniek

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
Materie
Motief
Lengte
953 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Tuniek of blouse voor dames

Een tuniek staat alle vrouwen. Het was het kledingstuk bij uitstek in de discoperiode, maar de tuniek staat ook bekend om het benadrukken van de vrouwelijke lijnen. Een tuniek of jurkje draagt u over een legging of panty met een grote riem om de taille, om uw figuur te benadrukken. Op een jeans draagt u het best een niet al te lange blouse. U kunt een extra accent geven aan uw moderne outfit door een leren of getailleerd jasje over de tuniek te dragen. Een blouse gecombineerd met kant zorgt voor een chique en modieus effect. Een paar schoenen voor onder een tuniek? Kies bijvoorbeeld voor teenslippers of espadrilles. In de winter staan mooie laarzen elegant. Er zijn tevens leuke tunieken beschikbaar voor meisjes. Neem een kijkje in de online boetiek.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.199 43907.7456481481 78 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer