Zwemshort, boardshort, Zwembroeken

102
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Wat zijn boardshorts voor mannen?

Een boardshort voor heren is meer dan een zwempak, het is een echte short voor dagelijks gebruik. Waar komen boardshorts vandaan? Ze zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van surfers in 1970. Boardshorts zijn ideaal om in te zwemmen. Droogtijd: 1/4 uur! De huidige boardshorts zijn dunner en praktischer dan de originele modellen, maar vooral praktisch en trendy. En hoe zit het 's avonds in bars? Boardshorts zijn de perfecte aanvulling op slippers en sandalen.

L'Élégance au Bord de l'Eau : Herenzwemshorts

De moderne, stedelijke man, die zich bewust is van zijn uiterlijk, zelfs als hij in zee zwemt, moet een zwembroek kiezen die elegantie en functionaliteit op briljante wijze met elkaar in evenwicht brengt. La Redoute overbrugt deze werelden met een collectie zwemshorts voor heren die ingetogen luxe en aanpassingsvermogen aan elke situatie vieren.

Een collectie die trends trotseert

De zwemkleding is niet langer een eenvoudig item dat gereserveerd is voor zwemmen of luieren op het warme zand. Vandaag de dag is het een volwaardig modeartikel dat verfijnde elegantie en perfecte functionaliteit uitstraalt. In onze collectie vind je een verscheidenheid aan zwemshorts in kleuren variërend van geraffineerd zwart tot oogverblindend wit, evenals een reeks levendige patronen en passende maten. Of u nu luiert bij het zwembad of deelneemt aan dynamische wateractiviteiten, onze zwemmode voor heren past met gemak bij uw levensstijl.

Shirts die stijl en prestaties combineren

Met merken zoals Adidas die constant innoveren, biedt onze zwemshorts sale boardshorts die zijn ontworpen om uit te blinken in zowel prestaties als stijl. Elke naad, elke waterbestendige stof en elke snit die is ontworpen om te bewegen, biedt ultiem comfort. Maar ondanks deze geavanceerde functionaliteit wordt er geen compromis gesloten op het gebied van esthetiek. Dus zelfs ver weg van de drukte van de stad kan de man met smaak in elke omstandigheid onberispelijk blijven.

Prijzen en voordelen van ons assortiment

Bij La Redoute begrijpen we dat de prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een zwembroek. Daarom bieden we stukken die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen - een investering in duurzaamheid, stijl en zelfexpressie. Bovendien is de perfecte maat slechts een klik verwijderd, dankzij onze uitgebreide gidsen en snelle levering. Maar afgezien van de prijs zijn het de betaalbare luxe en veelzijdigheid die van onze zwemshorts het echte werk maken.

Aanpassingsvermogen aan de dagelijkse praktijk

Boardshorts, de ster van ons zwemmodeassortiment voor heren, zijn verleidelijk omdat ze zo goed passen bij vakantie-instellingen, maar het is ook hun stedelijke aanpassingsvermogen dat ze onderscheidt. In combinatie met een licht overhemd voor een cocktail op het terras of aangetrokken voor een spontane zwemsessie, zijn de boardshorts uit onze collectie een natuurlijke pasvorm voor uw gevarieerde dagen.

Een eerbetoon aan tijdloze esthetiek

Tot slot brengen we bij La Redoute hulde aan de tijdloosheid en het onderscheidend vermogen van ons assortiment zwemshorts voor heren. We vieren de geest en levensstijl van onze klanten, die op zoek zijn naar een alliantie tussen de elegantie van de grote stadslanen en het soevereine comfort van een loungepak. Het opnieuw definiëren van baden, het overstijgen van shorts en het betoveren van elk moment van het leven: dat is de ambitie van onze collectie, een eerbetoon aan het dynamisme van de hedendaagse man.
20 45488.7486236458 53 PRODUCTION