Jeans

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
MODEL
BESCHIKBARE KLEUREN
PRIJS
KORTING
45 artikelen - Sorteer :
Te ontdekken
Alles over:

Meisjes jeans

Tijdloos en comfortabel: meisjes jeans passen bij ieder figuur en kunnen gedragen worden in elk seizoen en bij alle gelegenheden. Of je dochter nu buiten gaat spelen met vriendjes, naar school gaat of een familie-uitje heeft, de bekende spijkerbroek staat altijd leuk met een kleurrijke top of een katoenen vest. Zo creëer je de perfecte jaren '60-look! Je weet niet meer wat je moet kiezen met al die kleuren: een lichtblauwe meisjes jeans van vertbaudet, een spijkerbroek van Okaou of een zwarte meisjes jeans van Cyrillus. En vergeet vooral niet de modieuze accessoires die echt het verschil maken bij iedere outfit. Denk dan aan bruine of zwarte riemen met een bloemsluiting voor kinderen, zo blijven die lage broeken goed zitten op hun smalle heupen.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43917.4401388889 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer