Jurken

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
Lengte van de mouwen
PRIJS
KORTING
137 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Meisjes jurken en rokken voor de leeftijd van 3 tot 16 jaar

Een collectie aan kleding voor de kleine, ondeugende en elegante meisjes, om in te spelen en stoute dingen te doen. Het geheel bestaat uit modieuze en comfortabele meisjes jurken voor alle seizoenen en voor iedere gelegenheid: bijvoorbeeld een katoenen jurk, een plooirok, een bloemetjesjurk, gestipte jurk of een geruite jurk. Je maakt de outfit af met een vestje en een kleurige panty of wollen maillot. Dan moeten er natuurlijk nog schoenen onder de meisjes jurken. In de zomer kan je kiezen voor ballerina's of sandalen, maar in de winter combineer je meisjes jurken juist met laarzen of sneakers. Je creërt hier zelf een complete outfit voor je kids en ze zullen er zelf zeker ook blij mee zijn!

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43924.3572916667 797 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer