Opbergboxen

3
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Tuinkist

De functionele en stijlvolle tuinkist is een slimme aanvulling op tuinmeubelen. De opbergbox voor buiten, gemaakt van hout of teakhout, is net zo goed een thuis voor het buitenspeelgoed van de kinderen als voor het kleine tuingereedschap van mama. De opbergbox is een 2-in-1 meubelstuk dat de ruimte op een krap balkon of klein terras optimaal benut. Tuinmeubelen aan huis geleverd.

Het is tijd om op te ruimen, te sorteren en ruimte te besparen in je tuin. Je hebt keuze te over met een assortiment opbergboxen die speciaal zijn ontworpen voor buiten, maar die desgewenst ook kunnen worden aangepast aan je interieur. Ze passen perfect in je interieur en zorgen voor een optimale opbergorganisatie.

Kwaliteitskluizen met een reeks functies om u te helpen in uw dagelijks leven

De kluizen zijn gemaakt van verschillende materialen om het beste aan je behoeften te voldoen. Je kunt kiezen voor een metalen of houten model om grote, zware voorwerpen in op te bergen. Door hun stevigheid zullen ze na verloop van tijd goed verouderen, ondanks dat ze zo veel mogelijk gebruikt worden. Ze zijn schokbestendig en vereisen geen speciaal onderhoud. Harsen kluizen zijn net zo duurzaam, maar ze zien er verfijnder uit en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Ze zullen je bondgenoot zijn in het toevoegen van een vleugje originaliteit aan je inrichting. Hars is weerbestendig, dus ideaal voor buiten. Je kunt er zonder problemen zomerspelletjes, plaids of je tuingereedschap in opbergen. De opening aan de bovenkant maakt het gemakkelijk om elke dag te gebruiken, zodat je niet hoeft te bukken om bij dingen te kunnen. De kwaliteit van onze opbergboxen betekent dat je een maximaal aantal spullen buiten kunt opbergen, terwijl je ruimte vrijmaakt in je huis. Deze boxen zijn een goed alternatief voor opbergboxen, die vaak te klein zijn.

Esthetiek gecombineerd met praktische opbergers

De commodes zijn verkrijgbaar in verschillende designs, waardoor ze een decoratief element op zich worden. Ze zijn niet alleen verborgen, ze staan in de schijnwerpers! De houten afwerking voegt een warme, uitnodigende toets toe die past bij je tuin en het omringende landschap. Bovendien hebben sommige modellen een dik, comfortabel kussen voor extra zitplaatsen wanneer je gasten ontvangt. Kies voor een model met wielen om je opbergboxen gemakkelijker van het ene deel van je tuin naar het andere te verplaatsen. De beschikbare kleuren voor metalen of hars opbergboxen, zoals zwart en antraciet, maken geen vlekken, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Laat de gasflessen van je barbecue niet in het zicht van je gasten staan dankzij de geschikte rotan of houten opbergboxen, die er niet alleen goed uitzien, maar ook een garantie zijn voor veiligheid. Voor een optimaal effect kan je meerdere boxen van verschillende grootte en kleur in je tuin plaatsen.

Opbergboxen voor buiten zijn echt een plezier om te gebruiken. Gemaakt van metaal, hout of hars zijn ze je beste oplossing om een heleboel spullen uit het zicht en buiten het weer op te bergen. Bovendien hebben sommige modellen extra functies, zoals bankkisten, zodat ze gemakkelijk kunnen worden omgebouwd om je te helpen in je dagelijkse leven. Dus ga je gang en kies je opbergbox!

15 45488.7486236458 226 PRODUCTION