Tuinmeubelhoezen

10
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Tuinmeubelhoes

Een tuinmeubelhoes is een geweldig alternatief voor een tuinhuisje. De waterdichte hoes is gemaakt van plastic of canvas en beschermt tuintafels, ligstoelen en parasols. Dit online tuincentrum levert ook grote tuinmeubelhoezen aan huis om opblaasbare zwembaden en schommelsets te beschermen. Waterdichte beschermhoes voor gebruik het hele seizoen door.

De tuin of het terras is een geweldige plek om op een zonnige dag van je tuinmeubelen te genieten. Maar omdat tuinmeubelen meestal het hele jaar door buiten staan, is het belangrijk om ze goed te onderhouden en te beschermen tegen weer en wind. Ongeacht het seizoen.

Om je meubelen in perfecte staat te houden en er langer van te genieten, is een beschermende tuinhoes een onmisbare bondgenoot.

Je tuinmeubelen bewaren

Tuinmeubelen staan bloot aan de grillen van het klimaat: intense zon, regen, hagel en zelfs sneeuw in de winter. Als je ze niet beschermt, kunnen je mooie meubelen snel verslechteren. Je meubelen elk jaar vervangen kan erg duur zijn.

Houten meubilair

Hout is een karakteristiek materiaal dat erg gevoelig is voor vocht. Hoewel het behandeld en gevernist kan worden, gaat hout rotten als het herhaaldelijk wordt blootgesteld aan regen of vocht. Het moet daarom worden beschermd tegen waterbronnen. Karakteristieke oliën zoals lijnzaadolie kunnen een welkome bescherming bieden, maar als je je houten tuinmeubelen het hele jaar door buiten laat staan, is het verstandig om te investeren in een beschermhoes voor tuinmeubelen.

Metalen meubilair

Houten meubelen zijn niet immuun voor corrosie. Wanneer ze in contact komen met een vochtige omgeving, reageert het metaal en begint het te roesten. Afgezien van het lelijke effect van roest op je meubelen, kan het aanzienlijke schade veroorzaken en de structuur brokkelig, minder stevig en dus gevaarlijk om te gebruiken maken, vooral op de barbecue.

De parasol

Er wordt minder vaak aan gedacht, maar parasols hebben ook een beschermhoes nodig. De hoes beschermt de parasol tegen de effecten van de zon, die de parasol kunnen verkleuren. De hoes is resistent en waterafstotend en voorkomt dat schimmels en zwammen zich in de zijkanten van de parasol nestelen wanneer deze opgevouwen is.

Hoe gebruik ik mijn beschermhoes?

Gebruik eerst en vooral een beschermhoes met de juiste afmetingen, zodat hij je tafel of stoelen volledig bedekt. Vouw de hoes voor gebruik open en controleer of hij niet beschadigd is. Om van goede kwaliteit te zijn, moet de hoes UV-bestendig, waterafstotend en slijtvast zijn. De hoes moet gemakkelijk te gebruiken zijn, zowel om de meubels te beschermen als om ze te verwijderen. Als je de hoes niet meer nodig hebt, vouw je hem op en berg je hem schoon en droog op.

Welke hoes moet ik gebruiken voor mijn tuinmeubelen?

Voor tuinmeubelen, vooral voor houten meubelen, is het essentieel om een hoes te kiezen die de meubelen laat ademen. Een hoes van geweven polyester is ideaal. Natuurlijk moet hij waterdicht en luchtdicht zijn.

Je kunt ook kiezen voor een transparant of ondoorzichtig beschermend dekzeil, met UV-bescherming om ervoor te zorgen dat je meubels zo lang mogelijk meegaan. Kies vervolgens het juiste formaat afdekzeil: te klein en het zal je meubels niet voldoende beschermen, te groot en het zal de luchtcirculatie verminderen en je meubels zullen eronder lijden.

22 45456.6890873843 234 PRODUCTION