Tuintafel

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Materie
Nombre de convives
Verlengstukken
Vorm
Plooiend
BESCHIKBARE KLEUREN
65 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Tuintafel

Doe je woning deze zomer wat groter aanvoelen : zet de vensterdeuren open ! Een tuintafel geeft je de mogelijheden om vrienden of familie uit te nodigen om samen, bij aangenaam weer buiten, volop te genieten van een hapje en drankje of gewoon gezellig samen zijn ! Wij hebben massa's comfortabele en stijlvaste buitenmeubilair waarmee je (nog meer) ruimte maakt om te leven. Dankzij de ruime keuze uit verschillende materialen, kies je de tuintafel die perfect bij je past. En tafel in teak geeft een rustieke landelijke look. Een aluminium tafel is dan weer strak en modern. Tuintafels met de combinatie van beide of met een glazen tafelblad. Een vierkante of rechthoekige tuintafel bied heel wat mogelijkheden in de tuin, maar ook ronde tuintafels hebben naast hun look, ook heel wat plaatsbesparende voordelen. Op een klein terras of balkon, een tafel voor 2 personen in hout en smeedijzer herinnert u aan de bistrosfeer, zeer trendy in de stad ! Voor een volledig tuinset, coördineer de tafel met de bijpassende tuinstoelen of tuinzetels.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.199 43924.3572916667 844 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer