Transat, ligstoel

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Materie
Plooiend
afhoesbaar
Relax functie
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
24 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Ultiem genieten op een ligstoel in de tuin

De luxe van een eigen tuin of balkon betekent optimaal genieten. Heerlijk wegdromen in het zonnetje, even uitrusten na het verpotten van de planten; eigenlijk hoeft u niet eens op vakantie als u trotse eigenaar bent van een extra stuk grond in de buitenlucht. Om dat vakantiegevoel dan ook echt te ervaren, kunt u ervoor kiezen om van uw buitenverblijf de ultieme loungeplek te maken. Met luxe items voor buiten, zoals: een hangmat, kussens en loungestoelen, komt u al een heel eind. Een comfortabele ligstoel in de tuin is al een mooi begin om uw buitenruimte voor uzelf nog aangenamer te maken. Heerlijk loungen op een ligstoel in de tuin.Ligstoelen voor in de tuin of voor op het balkon maken uw buitenruimte klaar voor gebruik. Laat de ergernis van het onkruid tussen de tegels los en maak uzelf niet druk om de planten aan de balustrade die nodig eens verpot moeten worden. U hoeft namelijk maar één blik te werpen op deze ligstoel in de tuin en u weet dat het eindelijk tijd is om een moment voor uzelf te nemen. Leg een kussen voor de ligstoel in de tuin klaar, strijk neer en geniet. Voor welk model stoel kiest u? Een buitenruimte hoeft niet groot te zijn om er toch optimaal van te kunnen genieten. Wel is het voor bezitters van een kleiner stukje grond verstandig om een inklapbare ligstoel voor in de tuin aan te schaffen. Een groot voordeel is dat deze ligstoel voor in de tuin opvouwbaar is. Wanneer u er geen gebruik van maakt, vouwt u de ligstoel eenvoudig op en plaatst u het item op een plek waar deze niet in de weg staat. Dit is ook ideaal wanneer het buiten kouder wordt en u niet van plan bent om in de herfst en de winter gebruik te maken van de ligstoel.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43924.3572916667 94 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer