Lavabo, douchecabine

2
Alles over:

Bad, wastafel

Een wastafel van ruwe steen tegen een houten badkamermeubel creëert een authentieke sfeer. Voor een nog zendere sfeer is er het bubbelbad met regelbare jets. Van het hoekbad tot het klauwvoetbad en het inloopbad met zitje voor optimale toegankelijkheid: deze badkamermeubels verander je in een douche en worden bij je thuis afgeleverd.

La Redoute biedt een breed assortiment baden en wastafels om de badkamer van je dromen te creëren. Je vindt een grote verscheidenheid aan maten, vormen en materialen voor een unieke, elegante en comfortabele badkamer.

Badkuipen

De ruime keuze aan maten en vormen helpt je het bad te vinden dat het beste bij jouw badkamer past.

Voor badliefhebbers of jonge ouders die maar weinig ruimte hebben, zijn ruimtebesparende baden (vanaf 1,20 m lang) of het traditionele klauwvoetbad ideaal. Hoekbaden, asymmetrisch of niet, zijn ook een goed compromis tussen ruimtebesparing en comfort. Ze kunnen worden gebruikt om een even originele als praktische badkamer te creëren, omdat ze vaak een breed oppervlak bieden waarop je kunt zitten, achterover leunen of je toiletspullen opbergen. Rechthoekige baden zijn er in verschillende lengtes, met grote douchevlakken en sommige bieden zelfs de mogelijkheid om met z'n tweeën in bad te gaan. Er zijn modellen met armleuningen om te lezen of rechtop te staan, lendensteunen en zelfs twee rugleuningen in verschillende hoeken voor een betere ondersteuning van de rug. Om aan al je grillen te kunnen voldoen, heb je de keuze uit badkuipen die alleen maar rondingen en rondingen hebben, of elegante designbadkuipen met vierkantere lijnen en een meer assertieve stijl.

Bekkens

De keuze van een wastafel is een essentieel onderdeel van je badkamer. Vrijstaand, ingebouwd of vrijstaand, in keramiek, marmer of terrazzo, je keuze voor een wastafel draagt bij aan de identiteit van je badkamer. Inbouwwastafels van keramiek zijn bijzonder functioneel en passen perfect in elke omgeving, van de meest traditionele tot de meest stedelijke. Dit tijdloze materiaal is nog steeds een must-have.

Vrijstaande wastafels bieden een ruime keuze aan materialen en vormen en voegen een vleugje originaliteit toe aan je badkamer. In zwart of wit keramiek, marmer, riviersteen, terrazzo of beton zijn ze verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante, ovale of driehoekige vormen, zodat je de badkamer van je dromen kunt creëren. Keramische tegels geven de badkamer een sobere, strakke uitstraling, terwijl marmer een rustiek-chique charme geeft. Ronde wastafels doen de traditionele wastafel herleven en moderniseren hem, terwijl vierkante wastafels met rechte lijnen en scherpe hoeken je badkamer een designer touch geven. Slanke, elegante voet- of kolomkommen geven je ruimte een lichte uitstraling. Geïntegreerde dubbele wastafels helpen je om ochtendruzies te voorkomen, terwijl kleinere wastafels gebruikt kunnen worden als handwasbak.

14 45428.6388057407 267 PRODUCTION