Luiertafels

9
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Een praktische luiertafel om de komst van je baby te vergemakkelijken

Met een goed gekozen commode kun je je kind in de beste omstandigheden verschonen. Commodes zijn er in alle stijlen, maten en kleuren. Aan jou om de juiste te vinden voor de slaapkamer van je baby. Als je weinig ruimte hebt, kies dan voor een eenvoudige commode voor het verschonen, zoals het model Lulu Castagnette. Je kunt alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je baby opbergen in de lade en dankzij de wieltjes kun je de commode naar believen verplaatsen. De neutrale grijze kleur is zowel geschikt voor jongens als voor meisjes. Een complete commode, zoals de JUNGLE, is perfect voor grotere slaapkamers. Als je liever een commode met laden hebt, is er ook een ruime keuze. Schardt combineert laden en deuren tot praktische, stijlvolle commodes. Tot slot kun je kiezen voor een eenvoudige babycommode, zoals het Riga-model van Ma chambre d'enfant, en daarop de commode van je keuze plaatsen. Kies je babycommode op basis van kleur, aantal planken en laden en grootte, en maak het leven elke dag gemakkelijker.

Nu we ons voorbereiden op de komst van de baby, moeten we de juiste meubels voor de babykamer kiezen. Welk bed moeten we kiezen, welk nachtlampje is het schattigst, maar ook welke luiertafel is het meest praktisch en biedt de meeste ruimte? Ontdek een selectie babycommode voor alle budgetten en voorkeuren.

Een praktisch meubelstuk

Veel ouders kiezen voor een luiermeubel zodat ze hun baby kunnen verschonen met alles bij de hand. Deze meubels combineren een luierverzorgingsruimte bovenop, dankzij het vlakke oppervlak met een frame waar het kind op kan liggen, en talloze lades of planken voor het opbergen van de benodigde spullen zoals luiers of toiletartikelen.

Met een commode heb je alles bij de hand wat je nodig hebt om je baby te verschonen en hoef je niet door het hele huis te rennen op zoek naar de dingen die je nodig hebt.

Alle commodes voldoen aan de huidige veiligheidsnormen om de veiligheid van baby's te garanderen. Vergeet niet het maximale gewicht te controleren dat het geselecteerde product kan dragen voordat je het koopt.

Een verscheidenheid aan luiertafelontwerpen

De keuze van een ladekast hangt af van je persoonlijke criteria en voorkeuren. Er zijn veel modellen om uit te kiezen, dus je kunt de ladekast vinden die het beste past bij je behoeften, de ruimte in je slaapkamer en je budget, want je kunt de resultaten sorteren op prijs of klantwaardering.

De commode is meer dan alleen een luiertafel en combineert de luiertafel met grote, zeer handige opbergruimtes voor luierspullen en producten. Je vindt commodes met twee tot vier laden voor rompertjes, linnengoed en toiletartikelen. Sommige zijn zelfs voorzien van lades en deurtjes, zodat je grotere spullen zoals pakken luiers kunt opbergen.

Natuurlijk zijn er ook eenvoudigere commodes verkrijgbaar, nog steeds met de commode erop en een paar planken eronder voor opslag.

Je kunt ook kiezen uit een breed scala aan kleuren en patronen: karakteristiek hout, grijs of wit, met sterren- of teddybeermotieven, hartvormige handgrepen... Alles is ontworpen om een zachte, kinderlijke sfeer te creëren.

En om nog verder te gaan, kun je besluiten om je oude product terug te laten nemen bij levering als je een luiertafel koopt om je oude te vervangen.

Ladekasten in verschillende strakke designs voor alle kinderkamers, meubels met gratis thuisbezorging, een kwaliteitsselectie om baby te verzorgen tijdens het verschonen... De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het praktisch inrichten van de babykamer, zonder het decoratieve aspect te verwaarlozen.

12 45428.6388057407 438 PRODUCTION