Tafels & stoelen

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
PRIJS
KORTING
441 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Tafels en stoelen

Ronde, vierkante of rechthoekige tafels bij La Redoute vind je ze in verschillende materialen, zoals eiken, noten massief dennenhout, staal of glas en in verschillende afmetingen. Het is beter om te kiezen voor stevige materialen voor intensieve tafels, zoals in de keuken of woonkamer. Tafels met verlengstukken zijn handig voor familie-evenementen of onverwachte bezoeken die zowel binnen en buiten nuttig kunnen zijn, wanneer het aantal gasten groter is dan de capaciteit van de tafel. Hoogtepunt van interieurontwerp, de stoel moet niet alleen elegant zijn maar ook een comfortabele zitting hebben. Ze zijn afgestemd op de eetkamer of de keukentafel, en kan afzonderlijk of per set van 4, 6 of 8 stoelen worden gekocht. Stoffen stoel in Louis Philippe-stijl, met hoge rugleuningstoel of houten boerenstoel en rieten zitting, Scandinavische of vintage stijl: dit essentiële meubel ademt een mooie sfeer uit aan elk interieur.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.204 43907.7456481481 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer