Buffetkasten

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
met glas
beschikbare kleuren
merken
prijs
korting
105 artikelen - Sorteer :
Alles over:

De buffetkast als sieraad in uw woning

Een buffetkast is een onmisbare eyecatcher in elk interieur. Met deze kast heeft u een praktische plek in huis om uw servies op te bergen. Een plek waar u die ene mooie vaas neer kunt zetten, achter een glazen deur. Of stal de kookboeken uit die u graag wilt laten zien. Naast praktisch is een dergelijke kast gewoon een prachtig item in uw interieur. Wat uw stijl ook is, hiermee kleedt u elke kamer aan, creëert u sfeer én heeft u direct extra opbergruimte. Natuurlijk zijn er ook dichte kasten te vinden, waar u alle spullen in kunt opbergen achter gesloten deuren. Kies voor een zwarte hoge buffetkast voor een stoere look. Wilt u liever een landelijke uitstraling in uw woonkamer of woonkeuken? Denk dan bijvoorbeeld aan een houten witte buffetkast. Een lage buffetkast staat prachtig tegen een lange muur in uw woonkamer. Dit breekt de lengte van de kamer en het maakt dat de kast extra opvalt. Voor ieder interieur een buffetkast Er zijn tal van buffetkasten die ongetwijfeld mooi staan in uw woon- of eetkamer. Voor elke stijl en naar elke smaak is er een passend item te vinden. Afhankelijk van uw eigen ideeën kiest u de kast die het beste bij uw woonstijl past. Gaat u voor antiek of vintage? Of past industrieel meer bij uw inrichting? Met een buffetkast zet u de toon en laat u zien wat uw smaak is. Een kast van teak heeft bijvoorbeeld een mooie natuurlijke uitstraling, waar een metalen buffetkast juist voor een strakke sfeer kan zorgen. Ook zijn er kasten van zwaar eikenhout, bijvoorbeeld met een schuifdeur, waar de kwaliteit vanaf straalt. Met een buffetkast die past bij de rest van uw meubels, ontstaat er een mooi sfeervol geheel. Dit zorgt ervoor dat uw woon- of eetkamer dé plek is om thuis te komen.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veiling
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43850.5101851852 78 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer