Kinderkamer

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Materie
BESCHIKBARE MATEN
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
PRIJS
KORTING
298 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Creëer een droom van een kinderkamer

Is uw kleuter toe aan een echte jongens- of meisjes slaapkamer? Met de juiste meubelen en accessoires creëert u een sfeervolle kinderkamer, waar uw zoon of dochter graag wat tijd doorbrengt. Een beetje kinderkamer is immers meer dan een slaapkamer alleen, het is ook een plek waar uw kind zich kan terugtrekken met zijn of haar favoriete speelgoed, met vriendjes en vriendinnetjes en om het eerste huiswerk te maken. Hiervoor zijn, behalve een goed bed, ook diverse meubeltjes nodig. Ga voor een stevig bureau, een ruime kinderkast voor het opbergen van kleding en schoenen en een of meerdere kasten voor het opbergen van speelgoed. En uiteraard mag een passende decoratie niet ontbreken! Denk aan een plank aan de wand die plaats biedt aan knuffels, een fraai bedlampje of een fijne plek om te zitten. Zo creëert u een eigentijdse kinderkamer waar uw kind nog jarenlang plezier van heeft! Vul de kamer met mooie meubelen en accessoires: vloerkleed, lamp, muurstickers, poster, gordijnen, accessoires, kast.De inrichting van de kinderkamer begint uiteraard met een goed en stevig bed. Het assortiment biedt voor zowel jongens als meisjes diverse bedden met slimme opbergoplossingen. Een hoogslaper bijvoorbeeld, met kastjes en planken onderin. Hierin kan uw kind al zijn of haar speelgoed opbergen. Met een stapelbed kan er altijd een vriendje of vriendinnetje blijven logeren. Dat kan een klassiek stapelbed zijn, met twee bedden boven elkaar, of juist een bed met een extra lade eronder. Deze biedt meteen plaats aan een extra matras. Handig voor in kleine ruimtes! Voor het maken van huiswerk is een goed bureau onmisbaar. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar, met extra opbergruimte in de vorm van laatjes of met een geïntegreerd kastje. Met accessoires zoals een pennenbakje, bewaarbakjes en een kleine lamp is het bureau van uw kind helemaal af. En met decoratieve sfeermakers voor aan de wand is de kinderkamer helemaal compleet.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43924.3572916667 94 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer