Vloerkleden slaapkamer

31
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De functies van een hardloper

De textuur van het vasttapijt moet parasieten afstoten en geen stof vasthouden in de kamer. Dit is belangrijk om het risico op allergieën te vermijden en om de kamer waar je slaapt te beschermen. Comfortabele stoffen zoals katoen en stoffen die aangenaam en warm aanvoelen zijn zachter voor blote voeten. Een ruime keuze aan lichte kleuren met eenvoudige patronen voor een zacht ontwaken.

Bedhekken kunnen op de vloer, aan de zijkanten of bovenop het bed worden geplaatst. Bedhekken zijn erg populair vanwege hun decoratieve uitstraling, maar ook vanwege het comfort dat ze bieden. Je hoeft 's ochtends niet meer met je voeten op een koude vloer te staan en je wordt veel comfortabeler wakker. Met een ruime keuze aan patronen, materialen en stijlen kun je je beddeken aanpassen aan het interieur van je slaapkamer, of het nu een master suite of een kinderkamer is.

Het decoratieve voordeel van nachtkastjes

De vloer van je slaapkamer heeft ook zijn eigen decoratie nodig. Deze kamer staat garant voor je nachtrust en het is belangrijk dat er een cocooning, omhullende sfeer hangt om je te helpen ontspannen. Met bedlopers kun je de decoratie voor je rekening nemen en jezelf onderdompelen in een zachte, verzorgde wereld. Je kunt deze minikleedjes zien als accessoires, dus durf sprankelende kleuren of moderne materialen zoals pool te gebruiken. Van de kleinste tot de grootste, rond, rechthoekig of vierkant, de keuze is aan jou. Sommige downpipes zijn afgewerkt met franjes aan de uiteinden voor extra originaliteit. De ontwerpen zijn eindeloos en je vindt zeker iets naar ieders smaak: bloemen, dieren voor peuters, geometrische of eigentijdse patronen. Kleurcontrasten zoals zwart en wit geven je slaapkamer een modern tintje. Neutrale en effen ontwerpen passen bij elke inrichting en maken het gemakkelijk om kleuren te matchen.

Het comfortaspect van bedhekken

Het eerste plezier is visueel, het tweede is zintuiglijk. Het is veel fijner om zacht, warm materiaal onder je voeten te voelen dan koude tegels of versleten tapijt. Vooral 's ochtends, als het moeilijk is om wakker te worden. Langpolige modellen worden door je voeten erg gewaardeerd om hun zachtheid en diepte. Als je gevoelig bent voor huisstofmijt, kies dan voor een laagpolig of jutemodel en je hebt geen last van stof.Kinderdekens kunnen worden omgevormd tot speelmatten, zodat ze niet in direct contact komen met de vloer, die meestal koud is. Door hun formaat kunnen ze regelmatig in de wasmachine worden gewassen om de spreien gezond en geurig te houden. Je kunt je sprei zacht houden door hem regelmatig te stofzuigen om de draden van je tapijt meer volume te geven. Schoenen zijn natuurlijk niet welkom!

Je hoeft alleen nog maar het ideale model voor jouw huis te kiezen. Je kunt dezelfde twee spreien bestellen voor dezelfde kamer, of voor originaliteit gaan door verschillende modellen te kiezen. Als je van een gezellige sfeer houdt, installeer dan een derde bedsprei aan het voeteneind van je bed. Zo hoef je niet tegen een koude vloer aan te kijken als je wakker wordt of naar bed gaat!

14 45428.6388057407 94 PRODUCTION