Tafelloper

14
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Waarvoor dient een tafelloper?

Een tafelloper is een stuk stof dat langer is dan breed en dat over het tafellaken of direct op tafel wordt gelegd. De tafelloper is over het algemeen donkerder van kleur en accentueert de kleur van het tafelkleed. Het kan in de lengte worden gelegd of, modieuzer, in de breedte om de plaats van elke gast aan te geven. Deze online woonwinkel biedt een selectie stoffen tafellopers voor elke stijl eetkamer: okertinten voor een diner bij kaarslicht of felle kleuren voor een feestelijke tafel met familie of vrienden. In onze woonwinkel staan dit seizoen tafellopers voor de feestdagen in de spotlights, of het nu voor Kerstmis of Nieuwjaar is.

Ben je op zoek naar een eenvoudige, designvolle oplossing om een feesttafel op te fleuren? Wil je het materiaal van je tafel benadrukken, hout of glas? Kies een tafelloper die bij je smaak past. Wat de gebeurtenis ook is die je samenbrengt rond je tafel - doop, verjaardag, Kerstmis - alle tafellopers die we aanbieden zullen leiden tot een uitzonderlijke maaltijd.

Verschillende stoffen om de effecten te vermenigvuldigen

Zoals bij alle stoffen decoratieve items voor in huis, kun je kiezen uit katoen of polykatoen voor een elegantere uitstraling. Linnen en non-woven zijn ook verkrijgbaar voor een prachtige afwerking. We hebben alles wat je maar wilt op voorraad! Om het onderhoud te vergemakkelijken hebben sommige van onze modellen een antivlekkende coating. Je kunt ze op tafel leggen zonder je zorgen te maken dat je gasten hardnekkige vlekken achterlaten. Gedaan met het vervelende schoonmaken van tafelkleden die, als ze geen bloemmotieven hebben, lelijke vlekken hebben. Wat patronen betreft, is er een ruime keuze. Je kunt kiezen uit klassieke symmetrische patronen of meer uitgebreide prints die doen denken aan de natuur. Kleurrijk of effen, ze kunnen naar eigen smaak worden aangepast. Geniet met volle teugen van je feestmaaltijden. Je gasten zullen goed bediend worden en de borden zullen goed neergezet zijn zodat ze niet uitglijden. Je decoratie met gesuikerde amandelen voor doopfeesten of bruiloften is perfect.

<3>Kleuren naar ieders smaak

Dankzij ons uitgebreide assortiment kun je je borden en schalen afstemmen op de tafellopers. Roze voor een communie, wit voor een belangrijke gebeurtenis of bovenop een tafel, alles is mogelijk dankzij de diversiteit aan producten die we aanbieden. Je vindt zeker de stijl die je wilt voor je maaltijd, zodat het een echt plezierig moment van delen blijft. Je kunt het plezier van entertainen variëren dankzij onze lage prijzen. Je vindt gegarandeerd steeds wisselende feestthema's om je ogen en smaakpapillen te verwennen. Je gasten en familie zitten altijd met plezier aan tafel! Al je maaltijden zien eruit als feestjes en je weet dat je goed begeleid wordt dankzij onze tafellopers.

Uitzonderlijke leveringsvoorwaarden

Bij La Redoute zorgen we voor uw huis, of het nu uw slaapkamer, uw badkamer, uw keuken of natuurlijk uw eetkamer is. Al tientallen jaren helpen wij u accessoires, decoratieve artikelen, serviesgoed en beddengoed te vinden die precies bij u passen. Voor ons assortiment tafellopers selecteren we onze producten met dezelfde zorg. Onze zeer aantrekkelijke prijzen geven je gemoedsrust als je een budget hebt. Onze levertijden en betalingsvoorwaarden voldoen aan je verwachtingen. Je tafellopers vinden snel hun weg naar je mooi gedekte tafel.

18 45484.3992380671 281 PRODUCTION