Trenchcoat, regenjas

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
Materie
Lengte
PRIJS
80 artikelen - Sorteer :
Te ontdekken
Alles over:

Altijd droog blijven met een regenjas

In Nederland komt regen vaak genoeg voor. Een goede regenjas mag dan ook niet ontbreken in uw kledingkast. Met een regenjas zorgt u ervoor dat u op druilerige dagen prima naar buiten kunt. Of dat nu is voor een boswandeling of een vergeten boodschap bij de supermarkt om de hoek. De regenjas houdt u lekker droog en doorweekt aankomen is verleden tijd. Denkt u bij een regenjas aan vroeger, toen u gegeneerd een vormloze jas aantrok op weg naar school? Dat is allang niet meer het geval. Er zijn tientallen jassen die waterdicht zijn en er ook nog eens modieus uitzien. Zo komt u in weer en wind stijlvol voor de dag. De lichtgewicht regenjas blijft een topper voor op de fiets. Deze jas is makkelijk in uw tas weg te stoppen, zodat u altijd voorbereid bent op een buitje onderweg. Regenjassen voor het hele gezin.Regenjassen zijn er in allerlei soorten en maten voor, zowel dames, heren als kinderen. Een echte klassieker is de trenchcoat. Een trenchcoat is een stijlvolle regenjas vaak met ceintuur of double breasted knopen. De hippe regenjas is er voor dames én voor heren. Een lange regenjas is handig als u veel fietst, zo blijven uw benen grotendeels droog. Hoewel de trenchcoat vaak langer is, is deze ook verkrijgbaar in kortere modellen. Geen zin in een bad hairday? Door te kiezen voor een regenjas met kap of een model met capuchon blijft uw haar helemaal droog. De laatste jaren komen er steeds meer kleurrijke regenjassen voorbij. Van de donkerblauwe regenjas tot de gele regenjas, noem een kleur en hij is er. Deze jassen zijn leuk te combineren en zorgen ervoor dat u een vrolijke verschijning bent op de meest grijze dagen.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.206 43924.3572916667 78 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer