Schoenen

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE SCHOENMATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
Materie
Hoogte hak
PRIJS
2772 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Damesschoenen

Op de afdeling schoenen vindt u een breed assortiment damesschoenen. De schoenen variëren van sexy hakken tot stoere laarzen. Maar u vindt er ook boots, bottines, damessportschoenen en hoge en lage gymschoenen voor een casual look. Gaat u binnenkort op vakantie? Is het al tijd voor zomerschoenen? La Redoute biedt u een grote selectie damesschoenen voor de zomer: verschillende soorten open sandalen, slippers en muiltjes. Maar ook chique naaldhakken om bij een avondjurk te dragen, platte, comfortabele schoenen voor in de stad of klassieke schoenen voor op het werk. We hebben ook ballerina's, sneakers, derby's en mocassins in ons assortiment. Kort gezegd, we hebben een schoen voor elke gelegenheid. U kunt eenvoudig uw maat kiezen aan de hand van de maatlabel. Daarnaast kunt u vaak uit meerdere kleuren kiezen voor uw damesschoenen.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.205 43924.3572916667 94 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer