Pyjama's

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
BESCHIKBARE MATEN
MERKEN
BESCHIKBARE KLEUREN
PRIJS
KORTING
57 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Kies baby pyjama's voor jongens

Er is een ruime keuze aan baby pyjama's voor jongens. Voor iedere leeftijd van je baby is er wel een geschikte variant. Tijdens de eerste maanden is een pyjama met voetjes eraan vast handig voor je baby, zowel voor 's nachts als overdag. De baby pyjama's voor jongens die uit twee delen bestaan, en dus bij de taille met een elastieken band vastgemaakt moeten worden, geven te veel druk op de buik van de baby. Vanaf de leeftijd van 6 maanden geeft een pyjama die bestaat uit een short en een t shirt de meeste bewegingsvrijheid aan je kleintje. Combineer baby pyjama's voor jongens die uit twee delen bestaan altijd met een trappelzak, want anders kan je baby het erg koud krijgen als hij zijn handjes en voetjes steeds in de lucht steekt.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43924.3572916667 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer