trappelzakken

73
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Waarvoor dient een slaapzak?

De slaapzak vervangt lakens, dekens of dekbedden. Baby's kunnen een deken niet van hun gezicht verwijderen. Een slaapzak voor babymeisjes vermindert dus het risico op verstikking, een veel voorkomende oorzaak van wiegendood. Bovendien beweegt baby vóór de leeftijd van 3 jaar veel en wordt hij gemakkelijk ontdekt. Een slaapzak voor babymeisjes voorkomt vaak wakker worden door kou en ongemak. Kies afhankelijk van het seizoen een slaapzak voor babymeisjes van licht katoen of fleece. Als je met je baby gaat wandelen, stoppen ouders haar het liefst in een engelennestje met capuchon om haar warm te houden. Slaapzakken en engelennestjes kunnen in de wasmachine op 40 graden.

Je wilt het beste voor de slaap van je kind. Een slaapoplossing die zacht, omhullend en geruststellend is. Daarom heb je een slaapzak nodig.

Slaapzakken zijn net kleine dekbedden waar je je baby in legt. Veiliger dan een deken (om het risico op verstikking te voorkomen) en ook comfortabeler, je kind is altijd bedekt (dus er is geen risico dat hij zichzelf blootgeeft). De slaapzak is de onmisbare slaapzak voor peuters. Maar hoe kies je de juiste?

Gericht op uw behoeften

Er is een ruime keuze aan slaapzakken voor elk budget. Om de slaapzak te vinden die het beste bij je kind past, moet je je richten op wat je nodig hebt. De ontwerpen en samenstellingen van deze kleine dekbedden variëren om aan elke behoefte te voldoen.

Voor de winter of de zomer zijn er verschillende materialen en texturen om uit te kiezen.

De warmteweerstandsindex van het artikel dat je kiest, bekend als TOG (variërend van 1 tot 10), is cruciaal bij het kiezen van een slaapzak. Kies voor koude klimaten slaapzakken met lange mouwen en een hoge TOG.

Bij warmer weer kun je kiezen voor een lichtere slaapzak met korte mouwen of zonder mouwen.

Intelligente ontwerpen en veeleisende materialen

Sommige slaapzakken zijn evolutief, met afneembare elementen (zoals mouwen) om het kind te vergezellen terwijl het groeit en om zich aan te passen aan elke situatie. De slaapzak kan bijvoorbeeld een glijbaan voor de beentjes hebben, zodat je je baby in een autostoeltje of kinderwagen kunt leggen.

Vanaf de geboorte tot 36 maanden geniet je peuter van een rustige nachtrust in een knusse, comfortabele omgeving. Ze zullen kunnen genieten van de karakteristieke, hoogwaardige materialen die erkend zijn door het internationale OEKO TEX label, zoals perkal katoen, crêpe katoen, fluweel en gaas. Deze materialen respecteren de gevoelige en veeleisende huid van kleine engeltjes.

De veiligheid van je kind is van onschatbare waarde

Het kan stressvol zijn om je baby alleen achter te laten in zijn bedje en slaapkamer. Daarom zijn slaapzakken onderworpen aan strenge veiligheidsnormen om elk risico op uitglijden of verstikking te voorkomen (NF EN 16781, februari 2020).

De slaapzak heeft een drukknoopsluiting op de schouders en een centrale of zijopening met een veiligheidsrits om te voorkomen dat de slaapzak per ongeluk opengaat.

Een slaapzak is daarom een essentieel item op het geboortelijstje van elke baby. Als cadeau of voor je eigen kind, deze minislaapzak is onmisbaar voor een goede nachtrust en optimaal comfort.

Ze zijn er in alle kleuren en stijlen. Je hoeft nu alleen nog maar te beginnen en te wachten op de levering van deze kleine wolk van comfort voor je baby.

14 45455.4263840741 977 PRODUCTION