Bijzettafel

7
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Tot onze grote vreugde zijn bijzettafels onze huizen aan het veroveren. Al een tijdje vinden ze hun weg naar onze huizen. En daar is een goede reden voor: ze zijn veelzijdig en ruimtebesparend en kunnen in elke kamer voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. De ene dag kunnen ze worden gebruikt om een groene plant op te zetten, de volgende dag om een lamp, kaarsen of een vaas op te zetten. Ze kunnen worden getransformeerd en door onze ruimte reizen om aan onze wensen te voldoen. Ontwerpers hebben dit begrepen en tonen nu een ongebreidelde creativiteit als het gaat om dit kleine meubelstuk, dat vroeger slechts als accessoire werd beschouwd. Nu is het een volwaardig decoratief object en een praktisch meubelstuk dat het dagelijks leven vergemakkelijkt. Denk er eens over na, dit meubelstuk kan nuttig zijn en ontbreekt zeker in een van je kamers.

In twee of drie sets

Als we salontafel zeggen, denk je dat het irrelevant is. Laat je niet misleiden, met sets van twee of drie nachtkastjes kun je ze op meer manieren gebruiken. In een kleine flat met een krappe woonkamer doen deze sets wonderen als salontafel. Als dat alles is wat je kunt doen, stapel ze dan op elkaar om een minitafel te maken. Als het nodig is, bijvoorbeeld voor een aperitief, kun je je set zo rangschikken dat je de afmetingen van een kleine salontafel hebt. Waarom zet je ze niet apart en gebruik je ze als bijzettafeltjes? Deze sets zijn verkrijgbaar in metaal en zien er geweldig uit in een industriële of bohemienachtige omgeving. Voor een meer eigentijdse look kies je voor versies met glazen of marmeren bladen, of nog stijlvoller, volledig glazen versies die spelen met transparantie en puurheid. Rechthoekig, vierkant, rond of driehoekig, er is voor elk wat wils. De keuze is aan jou.

Nomadisch, het huis is haar speeltuin

Hij is een reiziger in hart en nieren en voelt zich overal thuis. Aan het uiteinde van de bank, waar je je glas, je boek of je afstandsbediening neerzet, geeft hij je net dat beetje extra ruimte dat bijdraagt aan je comfort. Kies voor dit gebruik compacte modellen in hout of zwart metaal met een poot die onder de bank kan worden geschoven. Je kunt hem gebruiken in de slaapkamer, de woonkamer, de eetkamer of zelfs in de badkamer voor een groene plant. In de kinderkamer zullen leuke modellen met diervormige poten je kleintjes in verrukking brengen. Vergeet niet de mini opbergruimte die ze kunnen bieden op het dienblad of eronder met bijvoorbeeld een tijdschriftenrek. De esthetische en praktische aspecten ervan, die handig zijn in de buurt van het bed, zullen in deze context helemaal in zijn. Je zult het net zo waarderen in de eetkamer, waar het kan worden gebruikt als extra ruimte voor een dressoir tijdens de maaltijd. Kortom, we hebben allemaal een bijzettafel nodig. Probeer er eentje uit. Daarna kun je het experiment naar eigen inzicht herhalen.

12 45435.5203542593 329 PRODUCTION