Bartafel, hoge tafel

7
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Hoge tafel

De trendy hoge tafel is een stijlvolle toevoeging aan hedendaagse keukens. Rond of rechthoekig, de hoge keukentafel doet denken aan een bistro en geeft de indruk dat je koffie drinkt in een bar. Een moderne rechthoekige hoge tafel biedt plaats aan 6 personen. Hoewel je er gemakkelijk staand aan kan eten, combineer je hem best met hoge stoelen of verstelbare krukken.

Op zoek naar een tafel om je flat mee in te richten? Moderne, stijlvolle en stijlvolle hoge tafels zijn perfect om een keuken of eetkamer mee in te richten. Er wordt een hele reeks materialen gebruikt om deze meubels te maken. Je kunt dus kiezen uit een breed assortiment kwaliteitsproducten die aan jouw wensen voldoen. En dat alles voor een lagere prijs.

Hoge tafels op maat

De hoge tafel is tegenwoordig een van de meest trendy meubelstukken. Hij is zowel gebruiksvriendelijk als praktisch. Of je nu een decoratieliefhebber of een professional bent, het ontwerp van dit type meubel kan niet onopgemerkt blijven. Bovendien moet je, voordat je een meubelstuk koopt, eerst bepalen wat je echte behoeften zijn.

Hoewel het praktisch en elegant is, is het belangrijk om de juiste maat en hoogte voor je ruimte te bepalen. Terwijl een standaard tafel ongeveer 75 cm meet, meet een hoge tafel vanaf 90 cm en kan variëren afhankelijk van de grootte van je huis. In dit geval kun je een meubel op maat laten maken. Bovendien kun je de vorm van de tafel kiezen: vierkant, rond, rechthoekig of ovaal, afhankelijk van je eigen smaak en de inrichting van je huis.

De hoge tafel is meestal gemaakt in een boho, rustieke of industriële stijl. Meestal gemaakt van massief hout voor het blad en metaal voor de tafelpoten, heeft het een eco-karakter terwijl het trendy en modern blijft. Hij is eenvoudig en praktisch.

Industriële hoge tafels staan ook bekend om hun stevigheid. De materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging zijn goed gekozen om ervoor te zorgen dat het product sterk en resistent is. Hout is een essentieel materiaal als het gaat om huismeubilair. Je kunt kiezen voor eiken, beuken, acacia of teak. Tafels kunnen ook worden gemaakt van bamboe, kwarts of dekton. Je hebt de keuze uit verschillende materialen.

Een multifunctionele tafel

Om functioneel te zijn, moet je keuken gebruiksvriendelijk en praktisch zijn. En om dit te bereiken, moeten de meubels die je erin installeert ook aan deze criteria voldoen. Je meubels kiezen en tegelijk de ruimte in je keuken optimaliseren, is niet altijd eenvoudig. Terwijl sommige mensen kiezen voor een grote tafel in het midden van het huis, kiezen anderen voor een multifunctionele hoge tafel.

Veel mensen zijn niet bekend met het model dat tussen de eettafel en de bartafel in ligt. De hoge tafel ligt echter tussen deze twee in en kan op twee manieren worden gebruikt. Hij kan worden gebruikt als eettafel en als kookeiland. Het is praktisch om 's ochtends je koffie aan te drinken. Als je een open keuken hebt, dan kan de hoge tafel met stoelen bijvoorbeeld je woonkamer van je keuken scheiden. Tot slot kun je je tafel combineren met barkrukken.

12 45435.5203542593 156 PRODUCTION