Kledingrekken

32
*Met de code KING, ontvangt u €35 korting per aankoop van €100 op de collecties meubelen, decoratie, woontextiel, bedden & matrassen van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt direct toegepast in het winkelmandje. De korting, met een maximum van €1750, wordt verdeeld over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Dit exclusieve aanbod is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen en geldig t/m 1 mei 2024, zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Nachtkastje: een decoratief kledingrek

Een valet is een houten opbergrek om je outfit klaar te maken voor de volgende dag. Het bestaat uit een stijve hanger voor een jas of overhemd zonder het te kreuken, een horizontale stang voor broeken en soms een vak voor schoenen. Nachtkastjes van hout, metaal of aluminium: dit kleine meubel maakt het dagelijks leven gemakkelijker. Een design opbergaccessoire aan huis geleverd.

Misschien ben je een fan van een volledig georganiseerd ontwerp, of hou je gewoon van schone, opgeruimde ruimtes. Dan is het belangrijk om te bepalen welke functie je valet of kledingrek moet hebben. Om er zeker van te zijn dat je het niet verkeerd aanpakt, moet je jezelf eerst de juiste vragen stellen. Vooral omdat deze praktische objecten soms een geslaagd huwelijk zijn tussen een kledingrek en een wandplank.

Tips voor het kiezen van een valet of kledingrek

Bedenk voordat je iets anders doet eerst wat voor jou de beste optie is! Heb je genoeg ruimte in huis om een kledingkast te installeren? Zal het elke dag gebruikt worden? Moet hij vaak verplaatst worden? Wordt hij gebruikt om schoenen of andere accessoires in op te bergen?

Wat afmetingen betreft, kun je het beste anticiperen op je toekomstige behoeften. Het zou zonde zijn om na een paar maanden teleurgesteld te zijn door een model dat te klein en dus ongeschikt is geworden.

In een woning met loft-stijl is het gemakkelijk om een kledingrek van de slaapkamer naar de badkamer te verplaatsen. In dit geval verdienen wieltjes de voorkeur, zelfs voor dagelijks gebruik. Vaste kledingrekken zijn nog steeds essentieel voor kinderkamers, of als ze niet bedoeld zijn om van de ene plek naar de andere verplaatst te worden.

Nachtkastjes en valets zijn handige voorzieningen. Ze zijn niet langer beperkt tot slaapkamers of ingangen, maar zijn nu te vinden in kantoren, balkons en badkamers.

Tegenwoordig zijn sommige multifunctioneel. Ze kunnen worden gebruikt als nachtkastje en als kledingrek. Andere zijn de ideale combinatie van een wandplank en een kledingrek. Bovendien kun je naar wens jashaken, planken en kapstokken toevoegen.

Neiging naar schone, opgeruimde ruimtes

Ten tweede is het essentieel om de stijl van de ezel te kiezen die past bij het ontwerp van je huis. Als je huis eigentijds is en een bepaalde warmte uitstraalt, zullen klassieke massief houten ezels met een gezellige sfeer zeker in de smaak vallen.

Integendeel, je schuwt het overbodige en prijst eenvoud. De chroommetalen stijl is voor jou ontworpen. In deze zoektocht naar minimalisme zijn sommige rekken gecombineerd met een plank of opbergdoos. Om vloerruimte te besparen, kies je een hangend model in wit of zwart, dat een vleugje originaliteit zal toevoegen.

Kinderen rijmen niet altijd met netheid! Maar een nachtkastje kan een leuke en leerzame toevoeging zijn aan elke slaapkamer. Bovendien zijn sommige modellen geïnspireerd op de natuur. Het is nooit te vroeg om de kleintjes te leren opruimen zoals volwassenen!

De decoratietrend heeft het gebruik van nachtkastjes en valets, die de ruimte waar ze voor bedoeld waren hebben verlaten, opnieuw bekeken. Hedendaagse en moderne huizen en flats zijn ontworpen om functioneler te zijn. Het hedendaagse design is volledig georganiseerd dankzij deze mooie, goed doordachte nutsvoorzieningen. Het kan leuk zijn om alledaagse voorwerpen op een heel andere en onverwachte plaats op te bergen.

18 45393.4675451042 78 PRODUCTION