Tuinkussens

54
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Buitenkussen

Buitenkussens zijn een comfortabel EN decoratief item en zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en maten. Of het nu gaat om een vierkant, rond of rechthoekig stoelkussen, je kunt het harmonieus combineren met het tafellinnen van je tuinmeubelen. Deze online boetiek voor decoratieve tuinmeubelen biedt een ruim assortiment buitenkussens voor klapstoelen en ligstoelen. En vergeet de praktische grondkussens voor picknicks buiten niet.

Het buitenkussen is een zak die vaak gevuld is met synthetisch schuim, maar het kan ook gemaakt zijn van wol, veren of karakteristieke vezels. Het kan ook waterdicht zijn, waardoor sommige buiten kunnen blijven liggen bij slecht weer. Kussens, matrassen, kussens en poefs zijn allemaal essentieel voor je buitenbanken, fauteuils of stoelen. Ze zorgen voor een aanzienlijke verbetering van het comfort wanneer je gaat zitten en helpen je buitenruimte te karakteriseren met hun design en kleuren. Voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, dit item is een echte aanwinst voor elke tuinlounge of ontspanningsruimte die deze naam waardig is.

Hoe kies je het ideale buitenkussen

Bij het kiezen van een kussen voor buiten moet je rekening houden met verschillende opties om de juiste keuze te maken. Om te beginnen is het belangrijk om te kijken naar de verschillende materialen waaruit je kussen bestaat. Deze kunnen variëren van veren tot wol of, meer gebruikelijk, synthetische vezels. De binnenkant van je kussen heeft invloed op de weerstand en het comfort. Een synthetische vezel die voornamelijk van polyester is gemaakt, heeft meer weerstand dan wol, maar is minder comfortabel. Dus op de lange termijn zal een kussen gemaakt van een karakteristieke vezel sneller slijten, maar je zult nog steeds genieten van aangename momenten in de zon.

Daarna kun je, afhankelijk van je smaak en wensen, het ontwerp en de kleuren van je kussens of matras kiezen. Want design is heel belangrijk als je je tuin wilt harmoniseren. Of je nu op zoek bent naar iets zeer gedetailleerd of zonder patroon, het detail dat je niet over het hoofd mag zien is het kleurenpalet dat je gebruikt voor je ontspanningsruimte. Het is daarom belangrijk dat je tuinmeubelen passen bij de set decoratieve buitenkussens die je wilt kopen, want dit is essentieel voor een visueel aangename buitenomgeving.

Hoe maak je je buitenkussens schoon?

Tuinmeubelkussens worden vrij snel vuil als ze buiten liggen. Door de wind en de regen kunnen de elementen je kussens gemakkelijk modderig of stoffig maken. Om te beginnen is het belangrijk om te weten of je kussens waterdicht zijn. Als dat zo is, kun je ze gewoon wassen met een straal koud water en een kleine borstel. Om problemen te voorkomen, kun je letten op het waarschuwingsteken, dat net als bij elk ander textiel op het label staat. Aan de andere kant, als je buitenkussens niet waterdicht zijn, moet je het textiel en de vulling identificeren. Als het materiaal bestendig is, zoals polyester, dan kun je glycerine en water gebruiken. Sommige kussens kunnen ook in de wasmachine gewassen worden. Als je kussens gemaakt zijn van kwetsbare vulling zoals plantenvezels, vermijd dan in dit geval producten en water en neem ze mee naar binnen voor elke regenbui, aangezien plantenvezels erg gevoelig zijn voor vloeistoffen. Gebruik voor het schoonmaken een droge of licht vochtige borstel om te voorkomen dat de vezels breken.

22 45488.7486236458 297 PRODUCTION