Evolutief bed

4
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

3 in 1 babybed

Een uitbreidbaar bed past zich aan als het kind groeit. Deze babymeubelsectie biedt houten kinderbedden die op 3 verschillende manieren geplaatst kunnen worden: babybed met veiligheidshekken, klein bed voor kinderen van 3 tot 6 jaar, normaal eenpersoonsbed 190x90. Dit type houten kinderbed is meestal gemaakt van grenen en heeft een uitschuifbare bodem en matras. Zoals de meeste kinderbedden is het uitschuifbare bed verkrijgbaar in heldere, pastelkleuren, karakteristiek hout of witte kleuren. Zo past het uitschuifbed perfect bij het behang en de rest van het meubilair in de kinderkamer.

Het inrichten van een kinderkamer kan al snel een hoofdpijn worden. Het vinden van het juiste bed met de juiste afmetingen, de juiste accessoires voor het beddengoed en dan de essentiële meubels voor opslag en decoratie... Het is gemakkelijk om te verdwalen tussen alle beschikbare modellen.

Waarom zou je niet kiezen voor een meegroeibed? Het is een echte bondgenoot voor je kind terwijl hij of zij groeit en biedt veel voordelen.

Groeien met je kind

Een meegroeibed is een echte oplossing als je wilt investeren in een bed dat je kind jarenlang zal vergezellen.

Dankzij de uitschuifbare structuur kun je het in de loop der jaren uitbreiden om het aan de grootte van je kind aan te passen. Er zijn bijvoorbeeld ledikanten die je kunt omtoveren tot het eerste grote bed van je kind: je hoeft alleen maar de spijlen te verwijderen en het veiligheidshek te installeren en je hebt een gloednieuw bed... en je houdt het oude!

Voor oudere kinderen is het idee hetzelfde: een klein bed kan worden omgevormd tot een groter bed, simpelweg door gebruik te maken van de uitbreidingen die je tot je beschikking hebt om het afmetingen te geven die beter bij je kind passen.

Er is een ruime keuze aan modellen, dus je kunt kiezen wat het beste past bij de slaapkamerinrichting of de smaak van je kind.

Om ruimte te besparen

Naast de mogelijkheid om met je kind mee te groeien, is een meegroeibed een geweldige manier om ruimte te besparen in de slaapkamer. In plaats van verschillende meubels te moeten kopen en proberen ze op de best mogelijke manier in de slaapkamer te plaatsen, zijn sommige meegroeibedden echte Zwitserse zakmessen en worden ze geleverd met een heleboel functies.

Zo kun je de slaapkamer van je kind in bijna één keer inrichten. Je kunt ledikanten met een ingebouwd bureau vinden: het bovenste gedeelte wordt gebruikt om te slapen, zoals een tussenverdieping, en het onderste gedeelte bevat het bureau en de opbergruimte, die je soms zelfs kunt opbergen om nog meer ruimte te besparen.

Andere bedden zijn verkrijgbaar met grote opbergruimtes, zoals een kledingkast. Ook hier hetzelfde systeem, met het bed bovenop en veel opbergruimte eronder.

Zo maak je optimaal gebruik van je ruimte en bespaar je zelfs geld, omdat je niet verschillende meubels hoeft te kopen!

Keuze van het model

Als het gaat om het model van het bed dat je wilt kopen voor de slaapkamer van je kind, is alles mogelijk.

Het enige wat je hoeft te doen is kiezen welke structuur je verkiest (eenpersoonsbed, bed met bureau, bed met opbergruimte, enz.), het materiaal waarvan het gemaakt is (hout of metaal) en de kleur. Wat je ook kiest, het is aan jou om het af te stemmen op de kamer waarin je kind slaapt. Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, zodat je de slaapkamer van je kind kunt inrichten naar de leeftijd en smaak van je kind.

20 45435.5203542593 312 PRODUCTION