Uitschuifbaar bed

6
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Het onderschuifbed, een praktisch en comfortabel bed

Het praktische en ruimtebesparende onderschuifbed is ideaal om ruimte te besparen en tegelijkertijd te genieten van absoluut comfort. Of je nu op zoek bent naar een onderschuifbed voor kinderen of volwassenen, dit 1-persoonsbed is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Je kunt kiezen voor een modern, klassiek of vintage ontwerp naar jouw smaak. Of je nu kiest voor een houten, metalen of spaanplaat onderschuifbed in wit, zwart of een opvallende kleur, de keuze is reuze. Je vindt zeker een bed dat bij je interieur past. Het complete onderschuifbed met lade is een van de populairste versies, dankzij de mogelijkheid om van de lade met lattenbodem een extra bed te maken. Het onderschuifbed met bedframe is perfect voor een kinderkamer en bespaart ruimte dankzij de vele opbergvakken. In een kantoor of kleine kamer combineert het onderschuifbed met zitbank het comfort van een 1-persoons onderschuifbed met de elegante stijl van een zitbank. Of je nu op zoek bent naar een vast bed of een logeerbed, hier vind je een ruime keuze aan onderschuifbedden.

Het bed is een belangrijk meubelstuk in huis. We slapen er een derde van ons leven in. En we brengen er nog meer tijd in door: we lezen, denken na, surfen op het web. Kinderen spelen en dromen erin.

Een slim en aantrekkelijk onderschuifbed

Heb je een extra bed nodig om je gezin te vermaken? Begint je dochter logeerpartijtjes te organiseren? Nodigt je zoon zijn vriend uit voor videospelletjes of geniet hij 's nachts van de sterren door het dakraam? Het onderschuifbed zal kinderen en hun vrienden in verrukking brengen. Het onderschuifbed geeft gasten een goede nachtrust.

Het onderschuifbed is een interessant alternatief voor de slaapbank of de slaapbank. Het blijft bovenal een bed dat gebruikers een goede nachtrust biedt.

Er zijn twee hoofdcategorieën. Bedden die, uitgeklapt, op dezelfde hoogte staan. Hierdoor ontstaat een echt tweepersoonsbed. Bij andere onderschuifbedden is het tweede bed verborgen in een lade. Als de lade open is, verspringen de 2 bedden in hoogte.

Kambedden hebben in elkaar grijpende latten, dus als ze eenmaal dicht zijn, weet je niet dat ze open kunnen klappen. Dit model lijkt vooral op een bank.

Dit meubel staat in slaapkamers waar het als eenpersoonsbed dienst doet en bezoekers zal plezieren door het voor de gelegenheid uit te klappen. Overdag kan het worden ingeklapt om ruimte te besparen in kleine slaapkamers, of in grotere slaapkamers om een afneembaar bureau voor telewerken te plaatsen. s Avonds, ingeklapt als bank naast de fauteuil en salontafel, kan het worden gebruikt voor tv-avonden, spelletjes of gesprekken met vrienden.

Het onderschuifbed, de moderne keuze

In studio's of kleinere appartementen draait alles om welzijn: 's nachts een tweepersoonsbed, overdag een moderne bank.

Het bijzetbed is niet langer weggestopt, het wordt een deel van je sfeer in zijn bankuitvoering.

Of het nu discreet is of het belangrijkste meubelstuk in je kamer, het onderschuifbed kan aangepast worden. Om er zeker van te zijn dat je niet uit de toon valt, kies je er een in wit of zwart, maar hij is er ook in grijs, beige, dennenhout of, voor de durvers, in blauw of groen! De vele verschillende ontwerpen van deze meubels zullen je verrassen en iedereen zal zijn eigen stijl vinden: klassiek, modern, Zweeds?

Pas je bed aan je behoeften aan

Zoals bij al het beddengoed is de maat het belangrijkste selectiecriterium. Een te klein bed bezorgt je gegarandeerd een slechte nachtrust. De meest gebruikelijke maat is 90 cm breed en 190 cm lang. Modellen variëren in grootte van 70 tot 90 cm breed en van 140 tot 200 cm lang.

De lattenbodem is de unanieme keuze voor comfort. Kies voor één grote matras of twee kleine. Je kunt ook kiezen voor een enkele matras en de onderste lade ombouwen tot opbergruimte.

22 45435.5203542593 250 PRODUCTION