Modulaire fauteuils

58
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Ombouwbare haardstoel

Dit extra bed vervangt een BZ-bed, een slaapbank of zelfs een opblaasbaar matras. Dit kant-en-klare bed is verkrijgbaar als bank (2-zits) of fauteuil (1-zits) en is ideaal om vrienden uit te nodigen om te blijven slapen na een avondje drinken. De comfortabele en stijlvolle slaapbank is verkrijgbaar in verschillende kleuren stoffen bekleding.

Een chauffeuse is een stoel of kleine zetel met een zeer lage rugleuning. Hij werd al veel gebruikt in de 19e eeuw, vooral voor kinderen. Hij werd vaak dicht bij de open haard geplaatst, zodat mensen zich bij het vuur konden warmen zonder te hoeven bukken, vandaar de naam. De haardwarmer is vandaag de dag nog steeds erg populair en is nog steeds te vinden in moderne huizen, ook al is het gebruik ervan gemoderniseerd.

Hoe kies ik de juiste stoel?

Hoewel er verschillende soorten materialen zijn voor de chaise longue, is het over het algemeen een soort bank bekleed met stof. Het frame kan van hout of metaal zijn. De structuur is bekleed met schuim. De dichtheid van het schuim per cm3 is belangrijk, want die bepaalt het zitcomfort, of je nu zit of ligt. De hoes moet afneembaar zijn om hygiënische en praktische redenen. Als je een sofa plant die je kunt ombouwen tot een bed, zorg er dan natuurlijk voor dat de matras gemakkelijk kan worden opgevouwen en dat de afmetingen van de sofa, open en gesloten, overeenkomen met de beschikbare ruimte in de kamer.

De slaapbank, een heel goed idee

Een vriend nodigt zichzelf uit om te blijven slapen, de neefjes en nichtjes van je kinderen bieden aan om te blijven slapen en voor je het weet heb je bijna geen plaats meer! De slaapbank kan een comfortabel extra bed worden. Eenmaal uitgeklapt kan hij worden omgevormd tot een eenpersoons- of tweepersoonsbed voor gelegenheidsslapers. Opgevouwen brengt hij een vleugje design en moderniteit in elke kamer van het huis. In de woonkamer kan hij bijvoorbeeld gemakkelijk de plaats innemen van een kinderfauteuil.

Waar in huis moet een verwarming worden geplaatst?

Dit product is een echte kleine multifunctionele bank. Hij kan in een slaapkamer worden geplaatst, vooral in een kinderkamer, om overdag een leeshoekje te creëren en 's nachts een slaapplek voor een vriend. Ze zien er geweldig uit in elke woonkamer, met allerlei modellen, van de meest conventionele tot de meest avant-gardistische. De bekleding is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en patronen, zodat je een sfeer en decor op maat kunt creëren. Door zijn bescheiden formaat is de chaise longue perfect voor kleine ruimtes.

Kleine stoel, grote voordelen

De chaise longue is meer dan alleen een fauteuil. Het is een meubelstuk dat stijlvol, decoratief en praktisch is, en het is modulair, wat betekent dat het zijn plaats kan vinden ongeacht de beschikbare ruimte in een flat en kan opgaan in het decor. Het biedt een gezellige, warme ruimte om rond te ontspannen, een boek te lezen of een goede tv-serie te kijken. Hij biedt ook extra slaapruimte als je die nodig hebt. Bovendien zal de lage zitting zeer gewaardeerd worden door de kleintjes en voor de ouderen verlicht hij rugpijn doordat ze niet dubbel hoeven te buigen. Verkrijgbaar voor verschillende prijzen.

14 45428.6388057407 407 PRODUCTION