Natuurlijke hoofdkussens

16
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Voor een goede nachtrust is het een goed idee om te investeren in het juiste kussen. Er zijn hoofdkussens voor iedereen en voor elke voorkeur, of je nu een praktisch kussen wilt of een kussen van natuurlijke vezels.

De keuze van bekleding

Als je kiest voor een natuurvezelkussen, heb je keuze te over als het gaat om de vulling! Voor mensen die hun hoofdkussen graag zacht en comfortabel hebben, zijn dit zeker de meest geschikte hoofdkussens.

Onder de vele beschikbare vulopties vind je kussens gemaakt van ganzen- of eendendons, antieke Arles merinowol of scheerwol (d.w.z. niet chemisch behandeld), veren of zelfs het karakteristieke latex (van het sap van de rubberboom).

Er is een ruime keuze, zodat je de vulling kunt vinden die het beste bij je past, afhankelijk van je voorkeur voor comfort en stevigheid.

Afhankelijk van of je voor veren en dons of latex kiest, verschilt de stevigheid van het kussen: veren zijn zachter en ideaal als je niet van een te stevig kussen houdt.

Welk kussen voor welke lichaamsvorm?

Als je je kussen kiest, kun je ook de vorm kiezen die je het mooist vindt: vierkant of rechthoekig, aan jou de keuze.

Als je een rechthoekig kussen van natuurlijke vezels kiest, is je ruggengraat perfect uitgelijnd met de achterkant van je nek: je schouders rusten niet op het kussen, maar ertegenaan, waardoor de achterkant van je nek gedurende de hele nacht beter in lijn blijft met je rug en wervelkolom. Zo zie je maar dat de vorm van een kussen niet onbelangrijk is!

Een vierkant kussen wordt bijvoorbeeld niet aanbevolen voor mensen met chronische rug- of nekpijn, die daarom een betere en langdurige ondersteuning nodig hebben.

Een respectvol kussen

Als je speciale behoeften hebt, vind je hier zeker het juiste kussen voor.

Als jij of een lid van je gezin bijvoorbeeld erg gevoelig is voor huisstofmijt, kun je een kussen kopen dat behandeld is tegen huisstofmijt. Dankzij deze hypoallergene behandeling kunnen zelfs de meest gevoelige mensen rustig slapen.

Op de site vind je een ruime keuze aan hoofdkussens van natuurlijke vezels, zodat je het kussen kunt vinden dat bij je past. Je enige probleem? Kiezen uit alle modellen!

Het eeuwige ganzenveren kussen

Het ganzenveren- of eendendonskussen is een grote klassieker in beddengoed en doet denken aan het comfort van de goede oude bedden van vroeger. Het kussen van natuurlijke vezels is vrij stevig en neemt snel de vorm van je hoofd aan. Als het na verloop van tijd inklinkt, vul je het gewoon bij. De veren of donzen kussens zijn hypoallergeen en hebben een kenmerkende micro-ventilatie. Ze zijn behandeld tegen huisstofmijt en gaan transpiratie tegen.
18 45462.6114667708 659 PRODUCTION