Onderslopen

33
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

De juiste kussenbeschermers kiezen is essentieel

Net als bij matrassen helpen beschermhoezen voor kussens om ze langer in goede staat te houden. Er zijn ook speciale kussenslopen en hoezen: ter bescherming tegen huisstofmijt en anti-allergische producten.

Er zijn bepaalde aankopen waarvan je je afvraagt "hoe hebben we het vroeger gedaan". Kussenbeschermers zijn er daar zeker één van. Over het algemeen gemaakt van karakteristieke, ademende materialen, beschermen ze je beddengoed en je gezondheid. Beter nog, het helpt de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Hier is een blik op dit kleine stukje stof dat veel te bieden heeft.

Uitstekende bescherming voor je kussens

Net als de matrasbeschermer zal de kussenbeschermer in de eerste plaats je bedkussen beschermen tegen normale slijtage. Laten we niet vergeten dat je tijdens je nachten slapen, hoe zacht ze ook zijn, een aantal ongecontroleerde vlekken/lekken kunt veroorzaken (transpiratie, speeksel, nat haar). Dit fenomeen is nog meer uitgesproken bij vrouwen, die graag nachtverzorgingsproducten gebruiken die geroemd worden om hun doeltreffendheid. Haaroliën, gezichtsmaskers en andere rijke crèmes kunnen door kussenslopen dringen en kussens beschadigen. Kussenbeschermers zijn waterdicht, dus ze bieden een extra beschermingslaag om verdere schade aan je kostbare hoofdsteunen te voorkomen. Het typische voorbeeld waarover consumenten het vaakst klagen, is het beroemde vergelen van de stof van hoofdkussens. Weet je nog de eerste dag dat je het kocht? Het was vol, zacht en donzig. Na verloop van tijd is het zacht en misvormd geworden? Ook hier speelt bescherming een cruciale rol om het kussen mollig en in zijn oorspronkelijke vorm te houden. U hoeft geen veren meer op te vullen die in de loop der jaren steeds meer verdwijnen.

Een goede manier om je gezondheid te beschermen

Bovengenoemde vlekken veroorzaken niet alleen esthetisch ongemak. Na verloop van tijd kan vuil zich vastzetten, waardoor een hygiënisch klimaat ontstaat dat niet bevorderlijk is voor het welzijn. In tegenstelling tot hoofdkussens kunnen beschermers in de wasmachine gewassen worden, waardoor een betrouwbare en regelmatige hygiëne gegarandeerd is. Voor mensen die kwetsbaarder zijn of gevoelig voor allergieën, kunnen zweet en dode huidcellen huisstofmijt aantrekken. Het gevolg is dat je nachten onderbroken worden door niezen en allergische reacties. Een kussenbeschermer kan deze nachtelijke ongemakken verlichten als het behandeld is met een anti-mijtbehandeling, wat misschien niet systematisch is, maar wel sterk aanbevolen wordt. Het voegt een extra beschermingslaag toe.

Deze materialen zijn niet alleen ademend, ze hebben ook absorberende en afgevende eigenschappen (vocht voor het eerste, frisheid voor het tweede). Deze extra's helpen je om het meeste uit je nachtrust te halen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over lawaai: de gebruikte stoffen blijven stil, zelfs als ze worden gewreven. Om je bolsters te bedekken, kies je voor kussenbeschermers met elastische uiteinden voor maximale ondersteuning. Met behulp van innovatieve ideeën maken bedrijven steeds vaker intelligente onderleggers, die zelfs de lichaamstemperatuur regelen terwijl je slaapt. Een onderscheidende en economische manier om warme zomernachten af te koelen of winternachten op te warmen.
15 45462.6114667708 298 PRODUCTION