Peluw

19
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Een bolster voor een decoratief tintje

In de kussenfamilie is de bolster vaak favoriet vanwege de elegante uitstraling die hij geeft aan de slaapkamer. De buisvorm, ook wel bolster, duffel of nekkussen genoemd, maakt het praktisch om andere kussens tegenaan te laten leunen en zo een meer rechtopstaande positie te creëren die ideaal is om te lezen. Het is gemaakt van een fijne stof met een zachte vulling en strekt zich meestal uit over de volledige lengte van het bed. Televisie kijken of lezen in bed is comfortabeler met dit type kussen. En vergeet niet de speciale bolsterhoezen in onze sectie beddengoed.

De bolster is dat cilindervormige kussen dat we allemaal bij onze grootouders hebben leren kennen. Dit lange kussen wordt niet alleen gebruikt om kussengevechten op te vrolijken: het maakt een comeback in onze slaapkamers, omdat het veel te bieden heeft. Laten we eens kijken waarom en hoe je er een kiest.

Waarom een bolster gebruiken om te slapen?

Er zijn veel redenen om een kussen aan je bed toe te voegen, en ze zijn net zo gevarieerd als de mensen die erin slapen. Hier zijn de belangrijkste redenen om een bolster aan je beddengoed toe te voegen.

Traditioneel geplaatst aan het hoofdeinde van het bed, onder de kussens, is het ideaal om te gaan zitten lezen, tv te kijken, te ontbijten op bed enzovoort.

Het kan het vierkante of rechthoekige kussen vervangen of er mee gepaard gaan om je hoofd te ondersteunen tijdens het slapen, vooral als je op je zij slaapt of verkouden bent.

Je kunt het gedurende de nacht naar believen verplaatsen. Het kan gebruikt worden voor een breed scala aan comfort- en gezondheidsdoeleinden: geplaatst onder de kuiten verlicht het lange, zware benen; zwangere vrouwen kunnen erop leunen om een comfortabele slaaphouding te vinden; het kan gebruikt worden als kussen om de baby te ondersteunen tijdens het geven van borstvoeding; en je kunt er tegenaan kruipen om in slaap te vallen.

Tot slot voegt het een verfijnd accent toe aan je slaapkamerinterieur en accentueert het perfect het hoofdeinde.

Hoe kies je een bolster

Er zijn verschillende criteria waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de ideale bolster voor jouw behoeften: grootte en vorm, materialen, stevigheid en onderhoudsgemak.

Afmetingen en vorm: de traditionele bolster is cilindervormig en de lengte is gelijk aan de breedte van het bed. Ze zijn verkrijgbaar voor alle bedmaten (90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, enz.). Als je met twee personen slaapt, kun je ook kiezen voor twee onafhankelijke kussens voor extra comfort. Vlakke modellen zijn vooral aan te raden als je last hebt van nekpijn.

De hoes van de bolster is meestal gemaakt van katoen. Voor de vulling kun je kiezen uit traditionele materialen (veren en dons), holle synthetische vezels en traagschuim. Zelfs met veren gevulde dekbedden kunnen worden behandeld tegen huisstofmijt. De traagschuim bolster biedt de beste ondersteuning, maar is warmer.

Bolsters en kussens zijn er in verschillende hardheden: zacht, medium of stevig. Kies op basis van je voorkeuren en hoe je ze gaat gebruiken.

Tot slot, zelfs als je het bedekt met een kussensloop die je regelmatig vervangt, is het belangrijk om goed voor je dekbedovertrek te zorgen door het een paar keer per jaar te wassen. De meeste modellen, ongeacht het type vulling, kunnen in de wasmachine gewassen en gedroogd worden.

De bolster is een bondgenoot voor je slaap en welzijn. Dankzij het gevarieerde aanbod en de brede waaier aan prijzen vind je de trouwste metgezel voor je nachten. Wacht niet langer om dit kussen aan je beddengoed toe te voegen, de afgunst van Amerikaanse toeristen die het als souvenir mee naar huis nemen!

15 45435.5203542593 346 PRODUCTION