Kinderbureaus

18
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Een evoluerend kinderbureau

Het bureau is een meubelstuk dat ze hun hele schooltijd bij zich zullen houden. De beste keuze: schragen en bureaustoelen met verstelbare poten. Voor jongere kinderen stimuleert een klein schoolbureau in de kleuren van hun favoriete helden, zoals Barbapapas, Spider Man of Dora the Explorer, hun verbeelding. Als ze tieners zijn, hebben ze een werkruimte nodig met een computerkast. Tijdloos en stevig, een massief grenen bureau blijft een veilige keuze in kindermeubilair voor werken, creëren of spelen op de computer.

Zodra een kind naar school gaat, is het een goed idee om een bureau te kopen om ze te helpen met hun huiswerk en studie. Maar welk bureau moet je kiezen en met welke criteria moet je rekening houden?

Kantoren om het te ondersteunen

Je vindt een breed scala aan bureaus die met je kind kunnen meegroeien tijdens zijn of haar schoolcarrière.

Het principe is eenvoudig: het verstelbare blad kan worden aangepast aan de lengte van je kind, zodat het zo comfortabel mogelijk en in de meest fysiologische houding aan zijn bureau kan zitten. Dit betekent dat je het meubel meerdere jaren kunt behouden door het dienblad na verloop van tijd te verhogen.

Er is een breed scala aan verstelbare bureaus beschikbaar, zodat je het bureau kunt vinden dat het beste past bij jouw behoeften en vooral die van je kind. Er zijn bijvoorbeeld bureaus waarvan het blad kan worden gedeeld en gekanteld, zodat je kind een goede houding kan aannemen tijdens het huiswerk maken. Er zijn ook bureaus die speciaal ontworpen zijn voor linkshandigen: dankzij de verschillende bladen kunnen linkshandige kinderen hun rechterelleboog makkelijker laten rusten tijdens het schrijven en hebben ze meer ruimte tot hun beschikking.

Kantoren om ruimte te besparen

Er zijn draaibare bureaus die perfect passen bij de ruimte in de slaapkamer van je kind en die je in elkaar klapt zodat ze veel minder ruimte innemen.

En voor oudere kinderen zijn er de connected desks: uitgerust met USB-poorten en ingebouwde luidsprekers kunnen ze werken terwijl ze hun elektronische apparaten opladen en naar hun favoriete muziek luisteren om ze te motiveren. Het strakke, moderne ontwerp geeft dit praktische bureau extra cachet.

Meubilair ontworpen met hem in gedachten

Van jongs af aan ontwikkelen kinderen hun eigen smaak en interesses. Hen aanmoedigen in hun passies en hen hun creativiteit laten uiten zijn twee heel belangrijke dingen, en bepaalde kantoren helpen om hen deze ruimte te geven om zichzelf te uiten.

Als je kind een dromer is die graag boomhutten bouwt en in het bos speelt, waarom installeer je dan geen boomhut- of tipi bureau? Op het tipi bureau kun je schriften, boeken en andere spullen opbergen in speciaal ontworpen nissen, terwijl het een interessante werkruimte biedt dankzij het blad. Dankzij de houten structuur in tipi stijl kun je zo creatief en decoratief zijn als je zelf wilt. Het hutbureau heeft een stoffen tent die de structuur bedekt, zodat je veel spullen kunt opbergen.

Als je kind in de puberteit komt en geïnteresseerd is in videogames of programmeren, kan het een optie zijn om te investeren in een speciaal gaming bureau. Deze bureaus, die over het algemeen een breder blad en opbergruimtes hebben voor de belangrijke onderdelen van een desktopcomputer (CPU, printer, enz.), zijn ideaal voor je tiener om na het huiswerk hun favoriete games te spelen.

En waarom zou je geen vintage sfeer creëren? Naast de prachtige bureaus in alle stijlen die je kunt vinden voor je kind, zijn er ook veel bureaus gemaakt in de stijl van antieke meubels. Dus als je de slaapkamer van je kind een retrogevoel wilt geven, dan kan dat!
19 45428.6388057407 268 PRODUCTION