Bureauopbergers

31
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Computermeubels, computertafels

Vind het meubilair dat je nodig hebt om comfortabel aan je computer te werken en je IT-apparatuur op te bergen. Deze opbergruimtes zijn optimaal geschikt voor pc-apparatuur en bijbehorende randapparatuur: verhoogde plank voor het flatscreen, uitschuifbaar toetsenbord, kast met deur voor de printer, cd-opbergrek, enz. Een ruime keuze aan computertafels in hout of melamine, met of zonder wielen. Ideaal om comfortabel te werken, te gamen en te surfen op het web. Combineer met een praktische bureaustoel voor optimaal comfort.

Een opgeruimd kantoor biedt de ideale omgeving om het hele jaar door te werken. Een goed opbergmeubel is altijd een must! Van ladeblokken tot legplanken en afsluitbare kasten, je vindt hier alles wat je nodig hebt om je kantoor in te richten. Als je een krap budget hebt, profiteer dan van onze speciale aanbiedingen om geld te besparen en bestel alles wat je nodig hebt online: kantoormeubilair, dossiers, archiefkasten en benodigdheden.

Of we nu onze dossiers archiveren of onze apparatuur opbergen, het is belangrijk om een opbergmeubel op kantoor te hebben om onze spullen te organiseren. Omdat het leven onvoorspelbaar is, veranderen onze behoeften voortdurend. Ontdek hieronder onze verschillende soorten kantoormeubilair.

Welke opslagruimte moet ik kiezen?

Afhankelijk van je budget, de ruimte die je nodig hebt en de grootte van je kantooropslag, zijn er veel mogelijkheden. Als je op zoek bent naar kleine kantooropbergers, zijn archiefkasten of aan de muur gemonteerde planken erg handige meubelstukken. Aan de andere kant, voor grotere ruimtes kan een boekenkast of stellingkast perfect zijn! Praktische kantooropbergers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen: houten meubilair zoals eiken of metaal zoals staal. Bovendien zijn de inrichting van het kantoor en de indeling van de werkplek ook erg belangrijke details. Met kantooropbergkasten heb je alle ingrediënten in huis om een warme, professionele sfeer te creëren op je werkplek.

Als je genoeg kantoorruimte hebt, kies dan voor elegante wit houten of zwart metalen kantoorkasten. Als je vertrouwelijke documenten wilt opbergen, kies dan voor een kast of box met afsluitbare deuren of laden. Voor boeken, dossiers of andere kantoorbenodigdheden kies je boekenkasten. Een ander opbergmeubel dat bijzonder populair is bij bedrijven is de garderobe. Ze zijn zeer stevig en bestaan uit kolommen die veilig worden afgesloten door deuren.

Kantoorcontainers: professioneel opbergmeubilair

De verrijdbare, lichte, compacte en praktische bureaudrager houdt alles binnen handbereik zonder te bukken of grote mappen te verplaatsen. Hij neemt minder ruimte in dan een kast, past aan weerszijden van een tafel en kan naar wens worden verplaatst. Een mooi en functioneel accessoire dat stevig maar licht is, compact, mobiel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tot slot zorgt een sleutelslot dat de lade beveiligt ervoor dat zelfs de meest waardevolle documenten veilig zijn. Dit type professioneel opbergmeubilair is ontworpen om veelvuldig gebruik te weerstaan en is gemaakt van robuuste, krasbestendige materialen zoals geëpoxeerd staal of dik spaanplaat, melamine of zwart polypropyleen. Kantoorcontainers ontworpen om het werkcomfort te verhogen zijn functioneel en zeer elegant. Als zodanig kunnen ze worden beschouwd als echte decoratieve elementen. Voor een studioflat of tienerkamer kun je kiezen tussen felrode of oogverblindend witte modellen. Voor een meer klassiek of design kantoor kies je een zeer elegant tweekleurig model of een sokkel die slim is bekleed met eiken decoratief papier, wat een vleugje verfijning toevoegt. Deze ladeblokken kunnen paarsgewijs aan de zijkanten van een bureau worden bevestigd of worden gecombineerd met metalen kasten voor grotere dossiers.

10 45488.7486236458 298 PRODUCTION