Verlichting kinderkamer

40
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

Kinderverlichting

Verlichtingsarmaturen maken de kinderkamer helemaal af. Van een Hello Kitty bedlampje met een roze kap tot een plafondlamp in de vorm van een houten vliegtuig voor de slaapkamer van een klein jongetje, deze online winkel biedt een breed assortiment lampen voor kinderen van alle leeftijden. Van de Cars wandlamp tot de Oui-Oui hanglamp, kinderlampen stellen kleintjes gerust als ze bang zijn in het donker.

Als er één kamer is die zacht en gezellig moet zijn, dan is het wel de slaapkamer van je kind. Een comfortabel bed, knus linnengoed, decoratieve meubels - je hebt het allemaal. Maar het is niet zo eenvoudig om de juiste verlichting te kiezen voor de kleine cocon van je kind. Het is een essentieel element in elke zichzelf respecterende kamer, het moet veiligheid garanderen en tegelijkertijd leuk en functioneel zijn.

Licht in alle veiligheid

In een ruimte die gewijd is aan kinderen is goede verlichting vooral betrouwbare verlichting op het gebied van veiligheid. Daarom wil je er zeker van zijn dat de verlichting voldoet aan de NF-normen. Omdat de ruimte van je peuter ook een plek voor plezier is, moet je niet vergeten regelmatig te controleren of kabels, schakelaars en aansluitingen niet beschadigd zijn door zijn choreografieën en andere onstuimige verstoppertje spelen.

Maar er zijn nog andere criteria waarmee je rekening moet houden als het om veiligheid gaat. Allereerst is het aan te raden om te kiezen voor een lamp met een gematigde intensiteit om het gezichtsvermogen van je kind te beschermen en verblinding te voorkomen. Zorg er vervolgens voor dat de lamp onbereikbaar is voor nieuwsgierige kleine handjes, om elk risico op brandwonden te vermijden. Tot slot kun je, om verwondingen te voorkomen, het beste plastic LED-lampjes gebruiken, die beter bestand zijn tegen schokken dan glazen lampjes.

Speelse verlichting die op haar lijkt

Of je nu de ouder bent van een baby of een tiener, je vindt zeker wat je zoekt in ons brede assortiment producten tegen alle prijzen en beschikbaar voor levering. Verlichte doosjes met boodschappen en motieven in de kleuren van Parijs, Londen of New York zullen oudere kinderen aanspreken, terwijl elfjes, eenhoorns, zeemeerminnen, piraten en dinosaurussen de verbeelding van jongere kinderen zullen prikkelen.

En waarom zou je niet een knipoog geven naar je passie met de vele vertegenwoordigde thema's, zoals dans, muziek of voertuigen, of een poëtisch universum creëren door een armatuur te kiezen in de vorm van een dier, een roze bloem, wolken of sterren?

Je kunt ook gaan voor harmonie, met een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen (textiel, riet, bamboe, hout, metaal) die passen bij de kleur van de muren of meubels in de kamer.

Verlichting voor elke ruimte

Ongeacht de leeftijd van je kleintjes vereist functionele verlichting verschillende lichtbronnen die zijn aangepast aan hun verschillende activiteiten. Voor algemene verlichting die de hele kamer verlicht, worden vooral hanglampen en plafondlampen aanbevolen.

Voor een gezelligere sfeer bij het slapengaan zorgt een wandlamp of bedlampje met een lampenkapje voor zacht licht om te knuffelen of te lezen. Bang in het donker? Nachtlampjes zijn nog steeds een essentieel onderdeel van de omgeving van elk kleintje. Aangesloten of draadloos, het werpt de hele nacht een warm, geruststellend licht.

Denk ten slotte ook aan tafel- of plafondlampen, die de werkplek van je kleine scholier plaatselijk verlichten. Om ze te helpen hun huiswerk in de best mogelijke omstandigheden te maken, kies je voor neutraal wit licht, dat bevorderlijker is voor de concentratie.

21 45488.7486236458 331 PRODUCTION