Kaars

12
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Kaarsen zijn perfect om een gezellige, warme en romantische sfeer te creëren. Het zijn geweldige kleine woonaccessoires voor in huis en om cadeau te geven. Of ze nu afzonderlijk worden gebruikt in een kaarsenpot of worden verkocht in sets om een kandelaar of kandelaar te versieren, kaarsen voegen een vleugje licht, verfijning en elegantie toe aan je interieur. Door een geurkaars te kiezen, wordt je huis gevuld met een subtiele geur die je reukzin zal verrukken.

In onze La Redoute catalogus vind je onze voorraad kaarsen, altijd aan de beste prijs, zodat je je sereen en gekalmeerd kunt voelen door de gloed van een heerlijk geurende kaars.

Waarom kaarsen in huis?

Kaarsen worden steeds populairder in huis en voegen een extra decoratief tintje toe. Kaarslicht is ontspannend en rustgevend en bevordert meditatie en welzijn. Ze verlichten een kamer zachtjes en zijn er in alle soorten en maten.

Dankzij het assortiment waskaarsen in onze La Redoute catalogus vind je kaarsen in wit, roze, rood, zilver... Het kleurengamma is eindeloos.

De kaarsen zijn verkrijgbaar als cilindervormige monoblocks voor tafeldecoraties, of als glazen kaarsenhouders om een zacht licht te verspreiden. Je kunt ze in je woonkamer zetten, of op je salontafel voor een romantische avond.

Voor een diner bij kaarslicht begeleiden de fijne kaarsen, speciaal ontworpen voor kandelaars, je heerlijke maaltijd, terwijl je met je geliefde in elkaars ogen staart.

Als je jezelf wilt verwennen en wilt genieten van een ontspannend bad, plaats dan voorzichtig een paar kaarsen rond je bad en een geurverspreider. Als je wilt, kun je ook waskaarsen met LED-lampjes gebruiken voor extra veiligheid. Dit geeft je de mogelijkheid om te genieten van de voordelen van technologie met behoud van de warme gloed van de kaars.

Een verjaardag te vieren? In onze catalogus vind je al onze feestelijke kaarsen om deze speciale dag te vieren.

Hoe kies ik de juiste geurkaarsen?

Geurkaarsen zijn net zo leuk om te krijgen als om te geven. Ze worden prachtig gepresenteerd en zullen zeker in de smaak vallen. Sommige staan bekend om hun zachte, delicate geuren. Gepresenteerd in fotoforen met gebeitelde details verspreidt de geurkaars een aangename, frisse en subtiele bloemengeur.

Het is perfect om je thuis harmonieus en sereen te voelen, want geuren hebben bijvoorbeeld een heilzame werking op het lichaam en de geest:

  • Een kaneel-, gember- of kruidnagelkaars geeft je een echte energieboost en versterkt je lichaam.

    Geurkaarsen voor thuis

    In het tijdperk van de elektriciteitsfee hebben kaarsen niets van hun charme verloren: er gaat niets boven een diner bij kaarslicht voor Valentijnsdag of een romantisch samenzijn. Theelichtjes kunnen in een kaarsenpot worden geplaatst om een zachte, gezellige sfeer te creëren in de woonkamer of slaapkamer. En voor een gezonde, ontspannen sfeer kies je voor een geurverspreider of een antirooklamp van Berger.
13 45435.5203542593 249 PRODUCTION