Kaarsen & kandelaars

36
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Als het op interieurontwerp aankomt, is zintuiglijke waarneming van het grootste belang! Daarom zijn kaarsen en huisgeuren zo'n integraal onderdeel van de sfeer in je huis. Zowel voor de warmte die deze accessoires aan je interieur geven, als voor je dagelijkse welzijn.

Kaarsen: het zintuiglijke detail van je interieurinrichting

Kaarsen zijn veel meer dan gewoon interieurobjecten, ze zijn de essentie van je leefruimte! Of ze nu geurloos zijn of geparfumeerd, kaarsen creëren een warme, intieme sfeer.

De geurloze kaars, geplaatst in een kaarsenpot of op een kandelaar, laat je genieten van haar rustgevende gloed. De geurkaars daarentegen parfumeert je huis met een delicate, warme, zoete geur. Je kunt kiezen tussen de geurkaars in een geschenkverpakking waarmee je verschillende geuren kunt ontdekken, of de kaars van sojawas die zorgt voor een geurige sfeer.

Kaarsen vind je in elke kamer van je huis, voor dagelijks gebruik en voor alle feestelijke gelegenheden van het jaar!

Kandelaars, kandelaars en kaarsenhouders: een must-have accessoire!

Om je meubels te beschermen is een kaarsenpot of kandelaar een subtiele toevoeging aan elk interieur, ongeacht de stijl.

De kaarsenpot heeft de vorm van een decoratieve kom waarin je eenvoudigweg je kaars plaatst. Qua grootte en kleur kies je best voor een kaarsenpot met een grotere diameter dan de kaars. Zo kan de was vrij in de houder stromen.

Kandelaars geven je huis een barok tintje! Geplaatst op een voet, is elk van je kaarsen gerangschikt als een kaars op dit zeer decoratieve object. Je kunt je kandelaar op een meubel in de woonkamer, in de hal of in de slaapkamer zetten om een romantische sfeer te creëren.

Huisgeur: de geur van je leefruimte

De geur van je huis is de intieme geur van je leefruimte. Om te variëren kun je geurboeketten of parfumbranders op de console in de hal zetten. Je kunt ook een parfumverspreider in een hoek van je woonkamer plaatsen, waarvan de geuren zich gelijkmatig door de hele kamer verspreiden. Voor slaapkamers kun je kiezen voor een parfumvernevelaar. De lichte, aangename geur is zowel discreet als verkwikkend. In de badkamer en wasruimte kun je kiezen voor een navulbare verstuiver om frisheid en lichtheid toe te voegen! Wat betreft het gebruik van wierookstokjes of verstuivers van etherische oliën: deze hebben een langdurig effect in je huis en verspreiden sterke, ontspannende geuren.

En om kook- of tabaksgeuren voor eens en altijd te elimineren, hebben sommige lampen het voordeel dat ze oplaadbaar zijn. Deze katalysatoren vernietigen de moleculen die verantwoordelijk zijn voor slechte geuren, waardoor de lucht perfect gezuiverd en aangenaam achterblijft!

18 45455.4263840741 423 PRODUCTION