Prullenbakken

2
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Badkamer afvalbak

De afvalemmer voor de badkamer is een functioneel klein meubel. De afvalemmer combineert design, hygiëne en gebruiksgemak en wordt in de deur van het wastafelmeubel of bij het bad geplaatst. Voor snel en eenvoudig onderhoud van de afvalemmer plaats je een kleine witte 10L afvalzak of een plastic zak uit de supermarkt. Kunststof of bamboe afvalemmers aan huis geleverd.

Rond, rechthoekig, metaal of kunststof, er is een ruime keuze als het gaat om afvalemmers en het kan soms moeilijk zijn om te vinden wat je zoekt. Het moet gezegd worden dat de afvalemmer in de badkamer, die vroeger in een hoekje werd gezet, nu beter zichtbaar is en zelfs een designelement kan worden, net als een spiegel of andere accessoires. Nu is alle mogelijke durf toegestaan, waarbij de prullenbak niet langer wordt weggestopt, maar er wordt gespeeld met kleuren en prints.

De juiste maat kiezen

Voordat je de eerste vuilnisbak koopt die je tegenkomt, is het belangrijk om jezelf een paar vragen te stellen, vooral over de grootte. Uiteraard zal de container niet hetzelfde zijn als je alleenstaand bent of als je een groot gezin hebt. Het is de bedoeling dat je weet hoe snel de vuilnisbak vol is om nare geurtjes te voorkomen en de zak te vervangen. Meestal is een afvalemmer van 3 liter precies goed voor een stel en een kind. Als er vier mensen in het huishouden zijn, kun je het beste een afvalemmer van 5 liter kiezen voor je badkamer. Het is een praktisch item bij uitstek, zodat je niet naar de keuken hoeft om je doekjes en wattenstaafjes weg te gooien, die je nooit door het toilet mag spoelen omdat ze lang verstopt kunnen raken.

De perfecte bak

Als je eenmaal hebt besloten dat je een afvalemmer voor in de badkamer nodig hebt, moet je beslissen over het soort deksel, het materiaal en het ontwerp dat bij de omgeving past. Wat betreft het deksel is de ideale keuze een pedaalbediend model dat opengaat door met je voet druk uit te oefenen. Een automatisch deksel met een infraroodsensor werkt op batterijen. Het is erg praktisch omdat het automatisch opent als je er met je hand overheen gaat. Het duwmodel gaat open door het lichtjes te kantelen en sluit vanzelf. Wat het materiaal betreft, ook hier heb je de keuze. Roestvrij staal heeft de reputatie robuust, onderhoudsvriendelijk en krasbestendig te zijn. Sommige modellen hebben een geurwerend deksel en zuignappen om de afvalemmer op zijn plaats te houden. Epoxy voegt een vleugje kleur toe. Het heeft dezelfde eigenschappen als roestvrij staal. In zwart, wit of meer levendige kleuren lijken de epoxymodellen op die van roestvrij staal. Met hun chique, elegante uitstraling geven deze afvalemmers je badkamer een decoratief tintje. PVC kunststof is licht en goedkoop, maar de kleurkeuze is beperkt. Aan de andere kant is dit materiaal rommeliger en minder stootvast. Als je van een vintage look houdt, kies dan voor een zinken afvalemmer en voor wie van Zen houdt, is een afvalemmer met een bamboe deksel ideaal. Deze is luchtdicht om geurtjes te voorkomen en heeft een uitneembare emmer zodat je hem makkelijk kunt legen en schoonmaken. Als je op zoek bent naar een discrete afvalemmer, kies dan voor een modern roestvrijstalen model.

10 45435.5203542593 346 PRODUCTION