Opbergkoffers

33
*Met de code KING, ontvangt u €35 korting per aankoop van €100 op de collecties meubelen, decoratie, woontextiel, bedden & matrassen van La Redoute Intérieurs, So'Home en AMPM (behalve outlet). De korting wordt direct toegepast in het winkelmandje. De korting, met een maximum van €1750, wordt verdeeld over elk artikel en eventueel over meerdere facturen. De korting wordt niet terugbetaald in contanten. Dit exclusieve aanbod is niet te combineren met andere promotionele aanbiedingen en geldig t/m 1 mei 2024, zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Opbergdoos

Kinderspeelgoed, dekbedden, dekens en winterkleren: het is niet gemakkelijk om alles onder het bed of bovenop een kleerkast op te bergen. Gelukkig maken plastic boxen met wieltjes en houten kisten het opbergen gemakkelijker. Deze online meubelwinkel biedt opbergdozen in alle vormen, maten en kleuren om ruimte te besparen en boeken en prullaria tegen stof te beschermen.

Organiseer je binnen- en buitenopbergruimte met een speciaal ontworpen kist of hutkoffer. Je kunt kiezen uit een breed scala aan modellen om je dagelijkse spullen in elke kamer van je huis op te bergen, terwijl je binnen je budget blijft met een breed scala aan prijzen.

Bepaal het ideale model voor uw behoeften

Houten hutkoffers kunnen allerlei voorwerpen bevatten, of ze nu breekbaar of omvangrijk zijn of gewoon huishoudlinnen. Welk model je kiest, hangt af van je behoeften. Boomstammen en kisten zijn afzonderlijk of in sets verkrijgbaar, zodat je ze kunt aanpassen aan de look van je kamer. Met de handgrepen kun je zware kisten verplaatsen zonder jezelf te bezeren, zodat je de perfecte plek in je kamer of tuin kunt vinden. Sommige modellen hebben een vergrendelingssysteem om te voorkomen dat peuters bij je spullen kunnen komen of dat voorwerpen omvallen als je doos of hutkoffer valt. Het scharnierende deksel kan worden gebruikt om je spullen in te verstoppen of, bij de stevigste modellen, als bankje. Metalen lockers zijn speciaal ontworpen voor gemakkelijke toegang tot je dagelijkse spullen. Ze zijn niet gesloten, maar open zodat je gemakkelijk kunt zien en pakken wat je nodig hebt. Voor een langere levensduur kies je voor een ijzeren bevestigings- en sluitsysteem. Opbergen was nog nooit zo makkelijk!

Voeg een vleugje stijl toe aan je kamer met dit elegante opbergsysteem

Dit assortiment reiskoffers en boomstammen is er in een veelheid aan stijlen. Geef je interieur een opvallend tintje met een boomstam gemaakt van biezen, waterhyacint, riet, rotan of palmblad. Deze materialen zijn karakteristiek bestand tegen hun omgeving en zullen je lang bijblijven. Als je warmte in huis wilt halen, dan zullen houten kisten hun plaats vinden tussen je meubels. Ze dragen bij aan een gezellige, warme sfeer. Aan de andere kant zijn metalen kantines met hun sprankelende kleuren perfect om pit te creëren, waar je ze ook neerzet. Stapelbare versies besparen ruimte en blijven discreet. Kinderen zijn ook niet vergeten en zij kunnen je helpen opruimen met reiskoffers of kisten die zijn versierd met originele ontwerpen die bij hen passen. Deze opbergdozen zijn tijdloos en worden van generatie op generatie doorgegeven zonder te falen in hun opbergmissie.

Een gevarieerde keuze voor elke smaak

Rond, vierkant, rechthoekig, stijf of flexibel, je zult iets vinden dat aan je behoeften voldoet dankzij de vele vormen die worden aangeboden. De kleuren en materialen zorgen ervoor dat je opbergmeubel in je interieur past. Met opbergers maak je ruimte vrij in je woonkamer, maar ook daarbuiten. Banken en voetenbanken zijn je bondgenoten om je te helpen zoveel mogelijk op te bergen, omdat ze ook dienst doen als opbergkisten. Opengewerkte modellen zijn praktisch om je spullen in het oog te houden. Vervolgens kun je je leefruimte optimaliseren en genieten van de ruimte die je hebt vrijgemaakt. Wacht niet langer, plaats je bestelling, laat het bezorgen en word een decoratiewonder!

19 45393.4675451042 63 PRODUCTION