Kussenslopen voor baby's

24
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Baby kussensloop: essentieel beddengoed

Baby's kunnen vanaf de leeftijd van 2 jaar zonder risico op verstikking in slaap worden gebracht met een dekbed en kussen. Voor optimale hygiëne en slaapcomfort kies je voor een babykussen met een afneembare hoes. In deze sectie huishoudlinnen vind je kussenslopen om het beddengoed van je baby compleet te maken. Teddyberen, sterren en pasteltinten: dit baby beddengoed creëert een gezellige en geruststellende wereld in de slaapkamer van je kind.

Het kussensloop voor baby's is een belangrijk decoratief element in de slaapkamer van je kind. Voor de veiligheid van je baby raden we het gebruik van een kussen echter sterk af. Geen paniek, je kunt binnenkort zijn eigen kussentje en al het bijpassende beddengoed voor hem kopen, je moet alleen nog even geduld hebben!

Vanaf welke leeftijd mag je baby zijn eerste kussen?

Je vraagt je waarschijnlijk af of een kussen essentieel is voor het comfort en de nachtrust van je kind. Je baby zal de eerste maanden van zijn leven slapend doorbrengen, dus het is essentieel om zijn omgeving veilig te maken en elk voorwerp dat gevaar kan opleveren uit te bannen. Een kussen kan daarom vanaf de leeftijd van 2 jaar in het bed van je kind worden gelegd.

Baby's zijn kwetsbare wezens die zichzelf niet kunnen beschermen. Ze hebben weinig beweging en kunnen een voorwerp niet vastpakken of wegduwen. Daarom kan een kussen gevaarlijk zijn voor een pasgeborene. Het kan hun ademhaling belemmeren of zelfs verstikken. Je moet dus extra waakzaam zijn en je baby alleen bedekken met een slaapzak die de juiste maat voor hem heeft.

Niet voor gebruik in bed:

  • zacht speelgoed ;
  • blad ;
  • dekbed ;
  • cover, enz.

Als je deze tips volgt, bescherm je je kind. Ze zullen snel groot zijn en hun eigen kussen kunnen hebben, net als volwassenen!

Welk materiaal en welke maat moet je kiezen voor het kussensloop van je kind?

Nu je kind volwassen is en 2 jaar is geworden, kun je zijn eerste kussen kopen. Kies voor een extra plat model zodat zijn nek niet te veel uitrekt. Over het algemeen is de vorm rechthoekig en het standaardmodel meet 40 cm x 60 cm.

Nu is het tijd om je beddengoed en kussensloop te kiezen. Kies een kussensloop dat goed aansluit, zodat het je baby niet in de weg zit met kreuken. Je kunt ze in sets kopen tegen zeer redelijke prijzen zodat je ze regelmatig kunt vervangen. Er zijn 2 maten, afhankelijk van het kussen dat je kiest:

  • 35 x 45 cm: vierkant kussensloop ;
  • 40 x 60 cm: rechthoekige kussensloop.

Kies voor een zacht, donzig kussensloop om al je kinderdromen te begeleiden en te vergemakkelijken. Zelfs op de leeftijd van 2 jaar is je baby nog kwetsbaar en gevoelig voor stof en huisstofmijt.

De kussensloop is ook een decoratief element in de slaapkamer van je kleintje, een mooie gelegenheid om zijn of haar beddengoed compleet te maken. Wit is een geweldige klassieker, maar je kunt ook kiezen voor leukere kleuren en patronen om je kleine slaper te vermaken. Vergeet in ieder geval niet om al het beddengoed bij elkaar te combineren voor een gezellige, gastvrije kleine slaapkamer.

Vergeet niet om je kussensloop altijd te wassen nadat het bij je thuis is afgeleverd of in een winkel is gekocht, want er kunnen nog steeds bacteriën in blijven zitten.

12 45435.5203542593 266 PRODUCTION