Matrassen voor verstelbaar bed

14
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Matras voor elektrisch bed

Een gewone vaste matras is niet geschikt voor gelede bedden. Dit type topbed is uitgerust met individuele lattenbodems die bijzonder soepele gelede matrassen vereisen. Deze afdeling biedt een assortiment gelede matrassen voor geautomatiseerd beddengoed: Bultex hoge veerkracht matrassen, anti-huisstofmijt matrassen, latex matrassen. Er zijn ook matrasbeschermers en lakenpakketten verkrijgbaar voor 190 elektrische bedden en eenpersoonsbedden.

Elektrisch beddengoed wordt steeds populairder bij het grote publiek. Het is zelfs de droom van veel mensen na een dag werken. Het zorgt voor superieur welzijn en ontspanning. Om van alle voordelen van een elektrisch bed te genieten, moet je de ideale matras vinden. Er is een ruime keuze aan matrassen, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor een elektrisch bed. Veermatrassen zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor elektrisch beddengoed, omdat ze niet goed tegen vervorming kunnen. Je moet dus voorzichtig zijn bij je aankoop.

Hoe kies ik een matras voor een elektrisch bed?

Je moet je elektrische bedmatras kiezen op basis van het veersysteem van de lattenbodem. Sommige matrassen zijn beter geschikt voor boxsprings, terwijl andere ideaal zijn voor lattenbodems. Relaxatiematrassen worden gemaakt met verschillende technologieën. Sommige zijn gemaakt van latex, andere van schuim en weer andere van traagschuim.

Je kunt kiezen voor een tweepersoonsmatras, maar ideaal is om te kiezen voor twee eenpersoonsmatrassen. Op die manier kan elke gebruiker de positie aannemen die hem het beste past om bijvoorbeeld te lezen of te slapen. De meeste elektrische bedden worden trouwens geleverd met twee enkele lattenbodems. Kies een matras die niet te dik is, met een hoogte tussen 18 en 26 cm. Als het te dik is, zal het matras niet goed vervormen en niet het maximale comfort bieden. Het kan zelfs de lattenbodem beschadigen.

Ontdek de verschillende soorten relaxmatrassen

Zoals hierboven vermeld, kun je kiezen voor een latex of schuim matras. Latex is sterk en comfortabel, maar ook elastisch, zodat het perfect bestand is tegen vervorming. Een matras gemaakt van 100% latex van karakteristieke oorsprong kan meer dan 15 jaar gebruikt worden. Latex is niet te stevig en niet te zacht, waardoor het ideaal is voor dit soort gebruik.

Er zijn twee soorten schuim: polyurethaanschuim en traagschuim. Beide zijn van goede kwaliteit, maar traagschuim is veel geschikter voor elektrisch beddengoed. Traagschuim heeft een hoge dichtheid, waardoor het geschikt is voor bedden met boxsprings. Het vormt zich perfect naar je vorm en verlicht de druk op alle delen van je lichaam. Dit matras geeft je een ongeëvenaard comfort en een gevoel van lichtheid.

De voordelen van een elektrisch bedmatras

Met de relax-lattenbodem kun je de rustpositie heel precies instellen. Dankzij de motor van het bed kun je je bovenlichaam of benen optillen om je beste slaap- of rustpositie te bereiken.

10 45462.6114667708 288 PRODUCTION