Topmatrassen

21
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Wat zijn de voordelen van een matras topper?

Gemaakt van latex, schuim of micro-geventileerde synthetische vezels, verbetert de matras topper het comfort voor meer rustgevende nachten. Een matrastopper is meer dan een gewone matras, hij beschermt en verlengt de levensduur van je beddengoed. Je kunt de stevigheid van je bed aanpassen en het zachter of harder maken. Hij is makkelijk te onderhouden en wordt eenvoudig vastgemaakt en losgemaakt met elastiek. Verkrijgbaar voor een- of tweepersoonsbedden.

De samenstelling van je beddengoed speelt een grote rol in de kwaliteit van je slaap. En een gebrek aan slaap kan je gezondheid aanzienlijk schaden. Voor een rustige nachtrust is een matrastopper ideaal. Het maakt je bed niet alleen comfortabeler, het beschermt je matras en houdt je beddengoed hygiënisch. Om de juiste matrastopper te kiezen, is het belangrijk om de eigenschappen van het product te kennen.

Wat is een matrasbeschermer en waar dient hij voor?

De belangrijkste functie van de matrastopper is je matras beschermen tegen schokken van buitenaf. Hij verbetert ook het gevoel van comfort tijdens de nachtrust. Het is een aanvulling op je beddengoed die meer of minder zachtheid en welzijn kan bieden, afhankelijk van de dikte en de gebruikte vulmaterialen. Als een echte barrière tegen parasieten is de matrasbeschermer een bondgenoot om een optimale hygiëne te behouden, je matras in goede conditie te houden en je met een gerust hart in slaap te laten vallen. Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan matrastoppers, afhankelijk van hun functie (matrastoppers met een vormgeheugenfunctie of verwarmde matrastoppers, bijvoorbeeld) of hun samenstelling (synthetisch, katoen, bamboe, enz.).

Hoe kies ik een matrastopper?

Om een matras topper te kiezen die het beste bij je past, moet je naar een paar dingen kijken. Om te beginnen is de grootte een essentieel criterium. Je moet het model kiezen dat past bij de afmetingen van je matras (lengte, breedte, hoogte) zodat je comfortabel kunt slapen. Houd er rekening mee dat veel matrastoppers rekbaar zijn. De dikte van de matrastopper is ook een belangrijke overweging. Om ervoor te zorgen dat je comfortabel slaapt, moet je goed kijken naar de dikte van je matrastopper. Kortom, de stevigheid moet aangepast zijn aan je lichaam. Hoe zwaarder je bent, hoe steviger je matrastopper moet zijn, anders bestaat het risico op slijtage en doorzakken. Tot slot kan het gebruikte materiaal de functie van de matras beïnvloeden. Het kan helpen rugpijn te behandelen, optimaal comfort bieden of je beschermen tegen allergieën.

Wat zijn de verschillende soorten matras toppers?

Er bestaan veel verschillende matrastoppers die elk een specifieke rol spelen. Een van de bekendste is de traagschuimmatras topper, die rugpijn verlicht dankzij de meerdere lagen en je een goede nachtrust garandeert. Tot deze categorie behoren ook visco-elastische modellen die de vorm van je lichaam aannemen wanneer je van houding verandert en zo de exacte rondingen van je lichaam onthouden. Voor mensen met rugproblemen is het ook de moeite waard om te kiezen voor water- of luchtmodellen. Bovendien gaan deze materialen lang mee. Om comfort en een optimale temperatuur te combineren, worden katoenen matrastoppers aanbevolen. Bij warm weer zijn bamboemodellen ook aan te raden, omdat ze geen warmte vasthouden, en bij koeler weer zorgen verwarmde matrastoppers ervoor dat je in de warmte kunt slapen.

19 45428.6388057407 188 PRODUCTION