Binnenveringsmatrassen

61
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Veermatrassen

Een comfortabele matras met veren bevat minstens 300 veren. Hoe meer veren, hoe steviger de matras. Deze matrasveren kunnen bi-conisch, multi-coil of pocketvering zijn. Het voordeel van een pocketveringmatras is dat deze manier van vering de trillingen van de bewegingen van de persoon die naast je slaapt vermindert. Deze online beddenwinkel biedt verende matrassen voor 140x90 en eenpersoonsbedden. Combineer met een verende bodem voor maximaal slaapcomfort.

Ben je uitgeput vanaf het moment dat je 's ochtends wakker wordt en heb je last van rugpijn en een slechte slaapkwaliteit? Wat als uw oude matras de boosdoener is? Gemiddeld gaat een matras zo'n tien jaar mee. Daarna begint het door te zakken en hol te worden en biedt het niet langer voldoende ondersteuning. Veringmatrassen zijn alom vertegenwoordigd en erg populair in de beddenwereld. Hier zijn 4 redenen waarom je je oude matras zou moeten inruilen voor een binnenveringsmatras.

Onafhankelijk slapen, zelfs voor twee

Wanneer u met uw partner in bed slaapt, kunnen zijn of haar nachtelijke bewegingen u storen, waardoor u wakker wordt en niet rustig kunt slapen. Dankzij de pocketveren van de matras worden schokken en lichaamsbewegingen geabsorbeerd, zodat u geen last hebt van de lichaamsbewegingen van uw medeslaappartner. De pocketveringstechnologie is het meest verspreid. Elke veer zit afzonderlijk in een stoffen zak, wat verklaart waarom de matras stoten, schokken en bewegingen absorbeert.

Een hygiënisch matras

Pocketveringmatrassen behoren tot de meest luchtige. De luchtcirculatie is optimaal. Het is de ideale matras voor mensen die 's nachts veel zweten. Je kunt 's nachts tot een liter transpiratie verliezen. De afzonderlijke pocketveren zorgen ervoor dat vocht wordt afgevoerd. De matras wordt zo beschermd tegen de verspreiding van schimmels, schimmels en andere huisstofmijten, die problematisch zijn voor mensen met een allergie. Bovendien is dit type matras thermoregulerend. In de winter geniet u van een zachte, weldadige warmte en in de zomer van koelere temperaturen.

High-tech voor onfeilbaar comfort

Een matras met veren biedt een goede stevigheid en ideale ondersteuning voor strategische delen van het lichaam zoals de schouders, de lendenstreek, het bekken en de benen. Voor een echt stevige matras heb je in totaal 1.500 tot 2.000 veren nodig. De veren zijn zo verdeeld dat ze de drukpunten in evenwicht brengen. Ze maken het gemakkelijker voor de rugspieren om te ontspannen door een goede stabiliteit en uitstekende elasticiteit te bieden. Sommige luxemodellen bieden tot 10 individuele ondersteuningszones.

Als je je matras echter te stevig vindt, kun je een latex traagschuim matras topper toevoegen. Dit type product past perfect over een binnenveringsmatras.

Een sterker, beter aanpasbaar matras

Veermatrassen staan bekend om hun lange levensduur en onberispelijke ondersteuning tijdens hun hele levensduur. De binnenveringmatras is perfect te combineren met een afgedekte lattenbodem, ook wel boxspring genoemd. Boxsprings zijn erg elegant en esthetisch, omdat ze kunnen worden afgestemd op de decoratie van het hoofdeinde en de slaapkamer. Bovendien bieden ze een uitstekende ondersteuning voor de matras en zorgen ze voor optimaal comfort. Dit type boxspring is een van de duurzaamste.

15 45428.6388057407 266 PRODUCTION