Glazen

81
*Met de code DECO en vanaf een aankoop van €99 op decoratie ontvangt u 5% kassakorting, en vanaf een aankoop van €199 op decoratie ontvangt u 10% kassakorting op de decoratie van La Redoute Intérieurs & AMPM. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Exclusief aanbod, niet cumuleerbaar met een andere promotionele aanbieding, geldig zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Water- en wijnglazen

De keuze van het glas beïnvloedt de perceptie van de kwaliteit van een drankje. We genieten het liefst van een cocktail in een hoog glas, of van een goede wijn in een glas met steel en een brede kom. Om de tafel goed te dekken, zet je de glazen in aflopende volgorde. Van links naar rechts: waterglas, rood wijnglas, wit wijnglas of champagneglas. Voor een elegante tafelschikking mag je het waterglas niet over het hoofd zien. Er zijn talloze eenvoudige maar elegante modellen. Kies als gezin voor gedessineerde of gekleurde glazen om je kinderen te vermaken.

Glas is een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Elk glas heeft zijn eigen specifieke gebruik. Van het alledaagse glas voor water tot het elegante glas met steel voor een mooi tafelkleed, het materiaal, de vorm en zelfs de kleur zijn allemaal belangrijk.

De selectie is enorm en afhankelijk van je behoeften en wensen is het aanbod glazen op de website van La Redoute uitgebreid. Welk glas moet je kiezen?

De eigenschappen van glas

Glas wordt gemaakt door silica (zand) te mengen met kalk of soda. Na het verlagen van de temperatuur wordt water toegevoegd en wordt de temperatuur verhoogd tot 1.550 graden.

Het resulterende harde, transparante materiaal kan worden gebruikt om potten, flessen, glazen of kunstwerken van te maken. De plasticiteit van het materiaal betekent dat je zo creatief kunt zijn als je wilt en een grote verscheidenheid aan producten kunt maken.

Dit robuuste, maar ook breekbare materiaal wordt veel gebruikt voor de glazen waar we elke dag uit drinken.

Een ruime keuze aan modellen

Van bekers voor dagelijks gebruik tot kristallen glazen met steel voor speciale gelegenheden, elk glas heeft zijn eigen ontwerp en gebruik.

Een formulier voor een baan

Waterglazen: eenvoudige vormen, recht of rond, hoog of laag, er zijn veel producten om uit te kiezen. Je kunt ze kopen in verpakkingen van 4 of 6, voor dagelijks gebruik of voor bij je mooiste wijnglazen en servies.

Wijnvaatjes: voor witte of rode wijnen, de keuze is aan jou. Sommige zijn heel rond, terwijl andere tulpvormig zijn. Het belangrijkste is om de vorm te vinden die je mooi vindt.

Champagneglas: Je vindt hier ook glazen om champagne in te drinken. De vorm van de fluit is de beste manier om ervan te genieten. Ook hier zijn er veel opties: hele fijne, ronde of vierkante flutes.

Sterke alcoholglazen: whisky, wodka en cognac worden gedronken uit speciale glazen. Op de site vind je een reeks glazen, verkocht in sets, die misschien precies zijn wat je zoekt.

De kleur en het uiterlijk van het glas

Afhankelijk van je smaak kun je het glas of de glazen vinden die het beste bij je passen. Als je het doel en het gebruik hebt bepaald, moet je de kleur kiezen: transparant wit, rood, groen of met gouden rand.

Het uiterlijk van het glas is ook belangrijk. Glas kan op allerlei manieren worden gebruikt en sommige soorten zijn er in gebeiteld, geribbeld, geblazen of gehard glas, enz.

Het kiezen van een waterglas of champagneglas is een essentieel moment. Een glas kan de perfecte setting zijn voor een ceremoniële tafel, een familiediner of een alledaagse maaltijd. Je moet ze mooi vinden en je moet er meerdere hebben voor verschillende gelegenheden. Op de site vind je een enorme selectie in alle prijsklassen, dus je hoeft alleen maar in je mandje te kijken en te genieten van kwaliteitsglazen.

12 45435.5203542593 690 PRODUCTION