Caradou

28
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot -40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Adopteer een caradou®, een ingenieus slaapsysteem voor je kind!

Caradou® is een ingenieus idee dat je leven gemakkelijker zal maken. Hoe werkt het? Een set "klaar om te slapen" beddengoed dat bestaat uit een dekbedovertrek en een hoeslaken die met elkaar verbonden zijn door een rits. Als je kind groter wordt, wil het zijn slaapzak niet meer. Ze zijn vaak nog te klein om zelf een laken of dekbed te regelen. Hij brengt een deel van de nacht onbedekt door en je kunt het niet laten om verschillende keren op te staan om voor hem te zorgen. Met een Caradou® of slaapzak kan je kleintje comfortabel en veilig slapen in zijn knusse nestje.

De vele voordelen van caradou

Caradou® is gemakkelijk te onderhouden en is ideaal voor kinderen die 's nachts veel bewegen en zichzelf voortdurend ontdekken. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je peuter uit bed valt. Hij ligt de hele nacht lekker warm en zal heerlijk dromen. Het hele gezin zal rustig kunnen slapen, zonder wakker te worden. Geen slapeloze nachten meer! Wat een vreugde! Nog een bonus: het bespaart tijd. s Ochtends hoef je je bed niet meer op te maken. Je hoeft de Caradou® alleen maar weer dicht te ritsen en klaar is kees! Je kind zal het heel leuk vinden om te leren hoe het zijn eigen bed opmaakt. Ze worden in alle opzichten zelfstandig. Slaapklaar is ook heel praktisch voor stapelbedden of tussenverdiepingen. Je hoeft niet meer te draaien en keren. Een ander belangrijk voordeel is dat ze vaak anti-huisstofmijt zijn en dat je elk element afzonderlijk in de wasmachine kunt wassen. Nu hoef je alleen nog maar je Caradou® te kiezen uit ons assortiment designs: met hartjes of sterren, strepen of dieren. Vraag je zoon of dochter om degene te kiezen die hij of zij het mooist vindt. Dan hoef je hem of haar alleen nog maar een goede nachtrust te wensen!
15 45462.6114667708 281 PRODUCTION