Kindermatrassen

169
Van 01 t/m 31/07
SALES
Tot -50%*
Alles over:

Wat zijn de afmetingen van een kindermatras?

De blijde gebeurtenis staat voor de deur! Het is tijd om de babykamer klaar te maken. Roze of blauw bed, licht deken, knuffel, hangende mobiel, enz. Maar welke matras moet je kiezen? Voor een ledikant, wieg of houten bed zijn veiligheid en hygiëne essentieel. Baby's groeien door te slapen. Daarom moet de matras, of die nu van schuim of vering is, gelijke tred houden met hun groei en hun gewicht ondersteunen. Om allergieën te voorkomen, zijn de meeste kindermatrassen anti-huisstofmijt.

Een rustige, ontspannen slaap is essentieel voor de ontwikkeling van je kind. Ontdek een hele reeks kwalitatieve kindermatrassen om kinderen van jongs af aan maximaal welzijn en veiligheid te bieden.

Kindermatrassen: comfort eerst!

Het kiezen van een kindermatras hangt af van een aantal criteria, te beginnen met de grootte en het type van het bed. In deze categorie vind je een reeks matrasmaten die compatibel zijn met je beddengoed, of het nu een lattenbodem, een evolutief bed of een ladebed is.

Vervolgens kunt u, afhankelijk van de leeftijd, grootte en slaapgewoonten van uw kind, uw keuze verfijnen zodat uw kind een matras krijgt met optimaal comfort, afgestemd op zijn specifieke behoeften.

De dikte van de matras is belangrijk voor baby's en opgroeiende kinderen, omdat die bepaalt hoe goed de ruggengraat wordt ondersteund. Het gewicht van je kind bepaalt de meest geschikte dichtheid. In deze categorie vind je kindermatrassen van verschillende diktes, tot 40 cm.

De beste matras voor je kind is ook een kwestie van stevigheid. Ook hier zijn de behoeften afhankelijk van de leeftijd. Rond de leeftijd van zes jaar zal een kind een zachte, omhullende matras waarderen, terwijl een zuigeling voor een stevige of getonificeerde matras moet kiezen om gevaarlijke houdingen te vermijden.

Qua vulling heeft elk materiaal zijn eigen voordelen. Matrassen van latex of schuim bieden stevige ondersteuning en een goede luchtcirculatie. Traagschuimmatrassen zijn gemaakt van een speciaal schuim dat je de hele nacht warm en behaaglijk houdt.

Latex heeft hypoallergene eigenschappen en houdt geen vocht vast.

Als je de voorkeur geeft aan zachter beddengoed voor je kind, is een matras met veren de perfecte keuze.

Om ongemakken aan de luchtwegen of het risico op allergieën te voorkomen, kunt u tot slot ook kiezen voor een matras gemaakt van 100% kokosvezel of een matras dat speciaal behandeld is om huisstofmijt te voorkomen.

Hoewel ondersteuning essentieel is, speelt temperatuur ook een belangrijke rol in een goede slaap, vooral voor peuters. Door een omkeerbaar matras te kiezen, kan je kind zowel in de zomer als in de winter genieten van thermisch comfort.

Een praktisch kindermatras om het dagelijks leven gemakkelijker te maken

Of je er nu voor kiest om de slaapkamer van je kind in te richten met een uitschuifbed, een onderschuifbed of een stapelbed, in dit assortiment vind je een ruime keuze aan modellen die passen bij deze verschillende slaapvormen.

Evolving matrassen zijn eenvoudig aan te passen dankzij een ritssysteem waarmee je verschillende onderdelen kunt toevoegen naarmate je kind groeit.

En om hetzelfde comfort te garanderen voor je kind buitenshuis en voor een extra slaapoplossing, kun je een opblaasbaar matras kiezen voor je kind vanaf drie jaar. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een beschermhoes zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

11 45488.7486236458 423 PRODUCTION