Zetels, zitbanken

Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Afhoesbaar
Omvormbaar
Bedding
BESCHIKBARE KLEUREN
MERKEN
PRIJS
667 artikelen - Sorteer :
Alles over:

Neerploffen en heerlijk bijkomen in een zetel

Beeld u eens in: u komt thuis van een lange dag werken, u heeft gekookt, de afwas is gedaan en dan heeft u eindelijk een moment voor uzelf. Tijd om een goed boek te lezen of een goede film te kijken. Waar doet u dat beter dan op de bank? Een fijne zetel is onmisbaar in elke woonkamer. U komt er tot rust, kletst er gezellig met familie en vrienden en wie weet doet u er zelfs regelmatig een dutje. Afhankelijk van de grootte van uw woonkamer en afhankelijk van uw wensen kiest u voor een 3-zits of een 2-zits. Combineer de 2-zits bijvoorbeeld met een mooie fauteuil in dezelfde stijl. Speels, wat ruimtebesparend en toch bij elkaar passend. Met een hoekzetel maakt u optimaal gebruik van de ruimte in de kamer. Heerlijk als u languit op de zitbank wilt hangen en relaxen. Zo wordt elke woonkamer een oase van rust, een fijne plek om thuis te komen. Diverse zetels in verschillende stijlen Of u nu kiest voor leer, suède of een andere stof, er is meer dan voldoende inspiratie om een heerlijke zetel te kiezen. Huis meubelen zijn zeer bepalend voor de sfeer die u wilt neerzetten in uw kamer. Een zetel is dan wel één van de grotere eyecatcher, een mooie kans om daarmee echt een bepaalde uitstraling te creëren. Diverse zitbanken zijn zelf samen te stellen, daarmee precies voldoend aan uw wensen. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Gaat u bijvoorbeeld voor een strakke grijze bank die rust brengt in uw interieur? Of wilt u een statement maken met uw hoeksalon en kiest u daarom voor een fellere blauwe kleur? Welke zetel het ook wordt, wees ervan verzekerd dat u altijd kwaliteit in huis haalt.

Snelle levering
en op maat!
Gratis
Retour
14 dagen
om van gedacht te veranderen
Betaling
100% Veilig
(1) De leveringskosten van 1€ sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43924.3572916667 750 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer